Keyboard lektioner på youtube, vilket är perfekt för dig som vill lära sig spela olika låtar!


TACK PAPPA!


Tack för den här bilden Karin!


En tjej vid namn Karin tecknade en gammal bild av mig. Den här tjejen har verkligen talang! Och glöm nu inte att gå in på hennes blogg. Än en gång Karin - "Tack för denna fina bild!" :)

Länk till hennes blogg; http://kaarriinn.blogg.se/


Anledning till att Kissies.se ger virus!?

Anledningen till att Kissie ger virus till alla hennes läsare är nog för att hon inte har några managers längre. Minns ni att hon skulle börja jobba på egen hand? Hon skulle fixa allt själv, och jag tror att det är en av anledningarna till att hon har virus på sin blogg. För att hon inte jobbar med managers!! Och det är tråkigt eftersom att hon tappar minst 50 000 läsare, och om hon vill riskera det så får hon ju ta det. Men varför inte ha managers som sköter allt åt en!? Men för er som undrar så är viruset fortfarande kvar, så att jag råder er att INTE gå in på Kissies blogg! :s

Ett exempel kommer här;

Ny start på blogg.se!

Goddag alla kära bloggläsare!
Jag har som sagt tänkt att jag skulle börja blogga här på blogg.se igen. Jag slutade här pga' att jag inte tyckte att blogg.se var något speciellt.. men man kan verkligen säga att det har blivit ändringar på det. För att just nu tycker jag att blogg.se är mycket bättre än vad jag har just nu (bloggplatsen.se)! Egentligen är det inte någon större skillnad mellan bloggportalerna, men jag tycker att blogg.se börjat bli bättre och jag slår vad om att jag kommer vara först på listan över Mest Aktiva osv! För som sagt så vet alla mina 100-tals bloggläsare att jag uppdaterar min blogg ca' 6-8 gånger om dagen. Men för er som inte har läst min blogg innan hälsar jag er välkomna hit och hoppas att ni tycker min blogg är underhållande (som alla andra tycker), dock ska jag snart börja med design.
Menmen, detta är väll en bra början?! - Dock tänker jag inte ta bort min blogg på bloggplatsen.se, utan bara ha lösenordskyddat. Om jag inte hinner göra klart den nu idag, så gör jag klart det i helgen istället. Dock ska jag få hjälp med deisgn nu ikväll, eftersom jag har glömt allt, så att vi får se.. jag återkommer när jag börjar blogga ''normalt'' så att säga hehe. Men vi hörs senare! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0