Min födelsedag - 16 år nu! :D

Godkväll alla kära bloggläsare! :D
Idag är det min födelsedag, och den här dagen har faktiskt varit bra om man jämför med hur det brukar vara. Dagen började med att mina föräldrar och bror stod och sjöng för mig 07:15 på morgonen.. snacka om att jag var dödstrött, haha! Dom gav mig ett par presenter, nämligen en ny skolväska (eftersom mina andra är i sönder), samt några björnborg kallsonger. :) Sedan var det dags för skola, och skoldagen har faktiskt också varit bra.. dock sjöng hela klassen för mig på Engelsk-lektionen, vilket var mindre kul, haha! Men det fick gå ändå. :P Dock trodde jag att jag skulle bli äggad efter skolan idag, men jag klarade mig *blink*! ;)
Jag har även fått en massa SMS, Telefonsamtal och Facebook skrivande, och jag vill bara tacka alla som har sagt grattis till mig, verkligen! Imorgon är dock allt som vanligt, förutom att jag nu är 16 år, så imorgon blir det väl lite plugg och så.
Jag vet att många frågar mig vad som händer med bloggen.. men i helgen ska jag ta tag i det på riktigt, promise. - HA DET BÄST ALLA LÄSARE!
PS. Idag blev det Mc'Donalds till middag.. mums!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! :D


                           Pappa, jag och bror - bild ifrån Sälen!

Franskprovet som jag lovade att visa:


RSS 2.0