Plugg + Delikatesser = Bra blandning! ;)

Godkväll alla kära bloggläsare!!
Som sagt så har jag pluggat en del nu på kvällen eftersom att jag ska ha ett matteprov imorgonbitti som jag måste få VG på om jag ska behålla mitt betyg. Dock ser det väl väldigt mörkt ut.. men man kan väl allt hoppas?! Jag har haft VG hela 8:an och halva 9:an och detta betyget är ett slutbetyg av alla mina betyg under högstadiet. Så att jag lär bli riktigt lack om min lärare skulle sänka mig pga' detta. För det finns en del som knappt ens ska ha Godkänt, medans jag kämpar och är nära VG. För som ni alla vet så syns det inte i betyget att jag är nära VG och den andra PRECIS klarat G, utan det står Godkänt på båda, precis som om jag ligger på samma nivå som den andra. SJUKT men sant! Jaja, men jag fixar det säkert nu när jag har ätit lite delikatesser som Pappa hade vunnit på en golftävling, hehe!

Sandra här just nu! :D


Slutade 45 minuter tidigare idag! ;)

Gud vad varmt det är!!!
Håller ni inte med? Det är nog ca' 25 grader eller något.. vilket betyder att sommaren verkligen är här!! ;) Idag fick jag som sagt sluta tidigare eftersom att jag bestämde mig för att göra mitt matteprov imorgonbitti på omprovstiden istället för på mattelektionen. Därför slapp jag sista lektionen, vilket var underbart skönt! Jag har även lämnat in min dator idag, så att det känns rätt konstigt nu faktiskt.. men tur att jag har en extra dator då, som för övrigt har kostat ett par tusenlappar *blink*!
Annars har jag haft en rätt slapp skoldag idag.. vi har typ bara kollat en massa filmer (inte hängt med i några av filmerna), och skrivit en Svenskuppgift angående gymnasiet, som jag absolut inte blev klar med. Menmen, jag får väl ta och göra den lite senare idag..! Nu ska jag först och främst fixa med min nuvarande dator, sedan kolla Big Brother och efter det hade jag tänkt plugga lite Matematik. - Hörs senare! ;)


Just nu: Påväg hem..!


07:43

Godmorgon, godmorgon! :D
Hur mår ni alla idag?? Själv har jag faktiskt rätt ont i halsen, men det är kanske inte så konstigt eftersom att jag skrek en del igår *whops*. Men annars är läget helt under kontroll, så att det känns bra! ;) Idag ska vi ju som sagt lämna in våra skoldatorer, vilket betyder att jag måste installera en del program till min andra dator.. men det fixar sig säkert *hoppas jag*. FÖRRESTEN så är detta nästsista dagen på hela veckan eftersom att jag är ledig Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och Måndag.. nice va *blink*?! Jaja, själv har jag precis vaknat samt tagit en dusch och hade snart tänkt gå och göra lite frukost sedan fixa till mig lite.

Jag kom just på att jag slutar 13:50 imorgon.. sjukt härligt, eller vad säger ni?! ;)
Bild från lärarmiddagen igårkväll!

Eftersnack med Chrille från Big Brother!


TACK OCH LOV!!

Jag hade missat detta helt.. men tydligen ska våra skoldatorer lämnas in imorgon för att tömmas på allt som finns i den! Som tur var hittade jag ett litet USB-minne med 4 GB's minne. Så att jag förde över alla mina bilder, ca' 4500, och det var PRECIS att jag klarade mig. För bilderna tog upp 3.55 GB. Nu ska jag bara kolla så att det inte är något annat jag behöver spara. Och för er som undrar så kommer jag att blogga ifrån min andra dator tills jag ska köpa min nya bloggdator! :D



Om kvällen = "Lärarmiddagen"!

Sådär!! Nu har jag pluggat en stund och hade tänkt berätta lite om kvällen! ;)
Innan jag gick till lärarmiddagen så mötte jag upp tre klasskompisar som jag stod och snackade med ett tag ute i det fina vädret (dock var det FRUKTANSVÄRT varmt..) en bit utanför skolan. Efter att vi stått och snackat lite så gick vi in på själva skolan, då stort sätt alla redan hade anlänt. Det var fullt med folk och dom höll på att hälla upp en "Välkomstdrink" till alla som var där! :) Det roliga var att NÄSTAN alla 9:rna kunde komma (vilket för övrigt är rätt ovanligt, eftersom att det alltid är någon som inte orkar), så att det var superkul. Sedan var det dags för "Trerätters middag", vilket smakade helt OK faktiskt. Dock gillade jag inte efterrätten alls.. USCH!!
Men annars var maten rätt så bra (är rätt kräsen). Efter det var det dags för lite sånger som lärarna skrivit till oss (och om oss), vilket var väldigt roligt. Nästan alla satt och skrattade, så att det blev lyckat detta året också!! Vi hade även en liten frågesport om lärarna, hur väl vi kände dom, osv. Vi fick ca' 31 frågor som vi skulle besvara.
Själv kom vi på en delad andra plats med hela 14 poäng, bra va *blink*?! - Resten av kvällen blev det bara lite musik, chips, läsk, popcorn, MYCKET FOTTANDE, snack, osv. Så att det var verkligen jättetrevligt!!
Idioter fanns det också en del av ikväll..! ;)

HOPPAS NU JAG FÅTT MED DET VIKTIGASTE..!

Förrätten!

Huvudrätten!

Efterrätten!






FLER BILDER KOMMER FÖRMODLIGEN IMORGONBITTI!

Berättar mer om middagen senare ikväll..

.. eftersom att jag måste plugga nu! Jag har ju som sagt två prov tills imorgon och jag trodde inte att jag skulle stanna på lärarmiddagen så länge som jag gjorde. Men håll er uppdaterade, så kommer det mer information om "Lärarmiddagen" senare! ;)
Nu blir det plugg i ett par timmar...!?

Just nu:


Nu bär det av till Lärarmiddagen..

Så att vi hörs förmodligen om ett par timmar!! :D

KVÄLLENS-OUTFIT:
Snygg jag är va? ;)

Stressad..!!

Godeftermiddag! :D
Själv har jag precis kommit hem ifrån skolan och känner mig riktigt stressad. För att jag ska nämligen ha två omprov imorgonbitti (fysik och matte), plus att jag ska hinna föra över alla bilder jag har på denna datorn till ett USB-minne, samt att jag måste fixa mig till lärarmiddagen som börjar klockan 18.00-22.00. Dock har jag bestämt att gå hem efter ca' 2 timmar eftersom att jag har andra planer också.. men det ska säkert bli jättetrevligt ändå! :) Menmen, nu blir det snabba tag.. hade tänkt käka lite mellanmål, sedan plugga i 1½ timme och sist men inte minst fixa mig till lärar middagen och försöka fixa med min dator. Tror ni jag hinner med allt det här till klockan 18.00? Man kan ju allt hoppas. Menmen, ni får ha de bra så hörs vi om en liten stund alla kära bloggläsare!

Bjuder på en bild från idag.. HAHA!

07:21

Godmorgon alla bloggläsare, sovit gott? :)
Själv var jag uppe stort sätt halva natten och fixade några skolarbeten t.ex. min träningsdagbok som skulle varit inlämnad för ett antal veckor sedan, så att jag känner mig faktiskt rätt trött. Menmen, idag är det Måndag, som för övrigt är den tråkigaste dagen på HELA veckan. Dock lär denna dagen gå väldigt snabbt eftersom jag ska ha lärarmiddag plus mina andra planer utöver det. Så att det känns bra!! :D
Just nu sitter jag iallafall och kollar på mitt favorit radioprogram The Voice, och dom har nyss piffat upp studion lite.. skitsnyggt! Jaja, snart hade jag tänkt gå och göra lite frukost samt försöka hitta alla skolböcker (eftersom att dom ska lämnas in denna veckan)PS. Jag får ju inte glömma ta fram kläder till lärarmiddagen..! ;)

Hörs senare!!


OBS.. var nära på att glömma "Lärarmiddagen"!

Imorgon har vi en såkallad Lärarmiddag, vilket innebär att alla 9:rna på skolan samlas på "kvällen" och har en middag med alla lärare där det bjuds på en massa bilder från skolåret, god mat, efterrätt, osv, osv. Och själv tycker jag faktiskt att det ska bli väldigt roligt, för det är ingenting man gör varje dag, haha! ;) Dock har jag en del planer utöver middagen som jag inte får glömma. Men jag får säkert tid till det också!
Och ja, en massa bilder lär komma så stay tuned, hehe *blink*.

PS. Det börjar klockan 18.00 och slutar någon gång på kvällen om jag inte minns fel. Menmen, mer information får ni imorgonbitti!


Veckans "MÅSTE"?!

Denna veckan hade jag faktiskt tänkt att jag skulle köpa en ny dator. För som ni alla vet använder jag min skoldator som en "bloggdator" så att säga. Och eftersom att den ska lämnas in nästa vecka hade jag tänkt att jag skulle köpa en ny "bloggdator". Dock har jag annan dator, men jag känner att jag vill ha en helt ny, som jag köper själv! ;) Så att jag håller just nu på att checka runt lite på nätet vilka datorer det finns och hur mycket dom kostar, hur bra dom är, osv, osv. :D

Har ni något tips på en bra bärbar dator? Isåfall lägg en kommentar!


H*LVETE..!

Nu är det halvt avgjort vilka som står i Finalen - Big Brother 2011. Som ni alla vet så var Martin redan kvalificerad till finalen. Och den första som åkte ut ikväll var Chrille (tyvärr). Det var min favorit av dom som var kvar!! Och sedan skulle en till ut, och då trodde hela Svenska folket att Peter åkte ut, men han gick också vidare, utan att Sara och Simon vet något (som tror att dom är i Final). Så att en av Sara och Simon ska ut ur tävlingen! - Vem, det får vi veta på Tisdag. Dock hejar jag på Simon nu.. men egentligen har det helt spårat ut. Jag tycker att det är HELT FEL personer som är kvar. Martin är inte värd segern, vilket inte Peter eller Sara heller är. Så att jag tror OCH hoppas att Simon tar hem det nu! - Vem är eran favorit i Big Brother huset?


Just nu: Big Brother live!



Nu är Sandra påväg hit!!

Godkväll alla kära bloggläsare! :D
Idag blir det en "Big Brother kväll" med min kusin Sandra. Det har faktiskt nästan blivit som en tradition att hon kommer hit här varje Söndagskväll och tittar Big Brother med mig! Och det ska faktiskt bli väldigt roligt eftersom att vi inte träffats på hela veckan (känns det som), så att vi har ju en del att snacka om kan man ju lugnt säga *blink*. Och för er som undrar så ska hon faktiskt starta en blogg nu i början av sommaren, iallafall vad hon har sagt till mig. Kan tänka mig att hon blir inspererad när hon ser hur bra det går för min blogg, vilket känns sjukt kul! ;) Menmen, nu väntar jag iallafall på att hon ska komma hit så att vi kan käka lite godis, chips, och dricka lite läsk, medans vi kollar på Big Brother live som börjar klockan 21.00!
Idag hoppas vi på att Peter och Sara åker ut.. eller vad säger ni??
Här kommer en bild på Sandra och mig, från förra sommaren!


*Katshing* - Då har man tjänat 800 kr för ingenting! ;)


Dagens planer:


Ni har väl inte glömt att det är Morsdag idag?

Idag är det ju som sagt Morsdag och jag hoppas inte att ni har glömt det?! :)
Själv har jag faktiskt inte köpt något till min Mamma än, men jag kommer förmodligen att åka iväg lite senare för att handla något fint. Hon gillar att läsa en del böcker, så att kanske köper jag en bra bok till henne, något klädesplagg eller något liknande?!
Menmen, idag är det Mammas dag och jag hoppas att hon njuter av det! :D

PS. Visste ni att det finns en dag som heter "Barnens dag"?


11:07

Godmorgon, godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort, men dock är jag väldigt trött eftersom att jag gick och la mig rätt sent inatt. Snart hade jag iallafall tänkt käka lite frukost samt se ännu en film (om det finns någon bra?). Jag har ju även en del projekt/saker som ska göras under dagen, men det kommer i ett litet senare inlägg! ;)

Kan ni förstå att det snart är skolavslutning?! Det ska bli otroligt skönt att ha sommarlov i över 2 månader, samt börja om på nytt nu i gymnasiet, ta nya tag helt enkelt! - Själv slutar jag skolan den 10:e tror jag. Slutar ni bloggläsare samtidigt, eller slutar ni tidigare, kanske t.o.m senare?! :)
Här kommer några veckor gammal bild som någon i klassen tog?!

Debatt: Botox, fillers, osv!


Filmkväll - Stardust!

Nu har jag precis sett klart filmen Stardust som gick på TV4 efter Kvällen är din!
Jag kommer ihåg att jag sett den för ett tag sedan, 1 år ungefär, och den är lika bra varje gång. Det är bla' sånna här filmer jag verkligen gillar.. lite fantasy! Dock varade den ett tag, eller så är det bara jag som har suttit framför TVn stort sätt hela kvällen. Jag har ju suttit och kollat TV ända sedan klockan 19.30, så det är ju ett tag *blink*! ;)
Menmen, om jag nu ska ge filmen ett litet betyg så får den helt klart 5/5 möjliga stjärnor. Super bra film, verkligen!



Snart är det Finaldags i Big Brother!

Jag tror säkert att det är många av er bloggläsare som följer Big Brother och har gjort det sedan start. Det har iallafall jag gjort, dock tycker jag att det är helt fel personer kvar i tävlingen. Jag tycker som sagt att Katerina skulle vunnit hela skiten för att hon var den ärligaste där inne, hon stod för vad hon tyckte och tänkte och var helt enkelt den bästa. Själv trodde jag verkligen att det skulle vara en final mellan Katerina, Gurkan och Christian. Och som ni kanske förstår hejar jag på Christian just nu. Dom andra tycker jag är riktigt patetiska och helt enkelt falska, kanske inte Simon, men dom andra idioterna.

Tyvärr är Martin redan kvalificerad till finalen eftersom att han vann veckans tävlingar. Själv hoppas jag verkligen att Peter och Sara åker ut imorgon för att dom är inte värda finalplatserna överhuvudtaget enligt mig. Det ska dock bli spännade imorgon på liven.. eller vad säger ni bloggläsare?! ;)



Just nu:


Idag blir det en hemmakväll!

Idag har jag bestämt mig för att det ska vara en hemmakväll. Hade nämligen tänkt kolla lite TV eller sätta igång en film, samt äta lite godis och annat gottgott. Har ni några tips på bra filmer? Om inte, så hade jag tänkt kolla på "Kvällen är din" på Tv4.
Har någon av er bloggläsare sett det? Jag måste bara säga att det är ett FANTASTISKT program som verkligen ger dom högsta önskningarna man kan tänka sig. Och det är inte vem som helst som får sin önska i uppfyllelse, utan det är personer som verkligen gör något för samhället, som är en god människa, som helt enkelt gör något speciellt osv. Och det berör folk starkt. För er som inte har sett det förut: Missa det inte på Tv4 klockan 20.00 - alltså om 10 minuter! ;)



Nu hade jag tänkt beställa hem några "One-Piece" dräkter.

Godkväll alla kära läsare! :D
Nu hade jag tänkt beställa hem några One-piece dräkter, som jag egentligen skulle fått när jag fyllde år. Vet dock inte vilken färg jag vill ha. Hmm.. kanske blå, vit, grå, svart eller något sorts mönster?! Jag får väl helt enkelt checka runt lite och se vilka som är snyggast. Jag tänker nog beställa hem ca' 2-3 stycken, och det får kosta vad det vill eftersom att jag har velat beställa hem det nu ett tag! :D
Menmen, vilken färg tycker ni är snyggast på en One-piece?


Vårt nya uterum *blink*!

Minns ni bloggläsare att vi skulle sätta upp en glasvägg på ena sidan så att man kunde sitta ute utan att det blåste för mycket?! För någon vecka sedan bestämde vi för att göra det till ett uterum. Så för ca' 1½ vecka sedan kom några hantverkare hit och byggde klart vårt uterum. Och jag måste bara säga att det är fantastiskt skönt att sitta där ute, för det är hyfsat varmt och ifall det skulle bli för varmt så är det bara att öppna. Man kan helt enkelt säga att vi är riktigt nöjda faktiskt. Dock kostade det ju en del, men vad gör man inte för att få ett sprillans nytt uterum!? ;)

"Badintyget.."



Riktigt rolig Fredagskväll! ;)

Igår var det en fullspäckad dag! Det var nämligen såhär att jag gick i skolan från 09.00-13.00, efter det gick jag och Anna hem till mig och packade badkläder (behövde bada för att ens få Godkänt i Idrott), eftersom vi har varit sjuka när dom andra har badat. Efter vi badat stack vi hem till mig igen och käkade lite och hade hur trevligt som helst. Och efter att hon hade åkt hem kollade jag på TV och hade en "hemmakväll" tills Olivia smsade och frågade om jag ville komma hem till Sanna och träffa lite folk. Och eftersom jag inte pallar sitta hemma så var det SJÄLVKLART att jag skulle dit, så att jag fixa till mig snabbt och gick sedan hem till min vän Sanna. Vi hade det skittrevligt allihopa, och det slutade med att jag var hemma vid ungefär 00.00. Men det var iallafall den roligaste Fredagen på länge..! ;)
Hemma hos Sanna!

Grattis Eric Saade till 3:e platsen i ESC!

Som ni alla vet så tävlade Eric Saade i ESC för några veckor sedan och det gick skitbra för Sverige. Vi låg 1:a efter halva jurry/folk-röstningen. Men dock slutade vi inte som segare, men inte så långt där under heller, vi kom nämligen på 3:e plats (egentligen 2:a, för Italien var ju fruktansvärt dålig), och halvt 1:a plats eftersom det nästan bara var Svenska som va med och körade samt hade skrivit låten. Men Eric Saade var ju helt klart nöjd med sin 3:e plats, vilket man förstår. Så än en gång ett stort Grattis! ;D


Kissie inlagd på sjukhus!


Bloggpausen = over!

Sådär, nu är jag tillbaka efter min lilla bloggpaus. Kände att jag behövde en paus från bloggandet och ta tag i dom sista skolarbetena. Så att att nu är stort sätt allt klart och nu går bloggen som vanligt. :D
För er som undrar så har jag haft rätt maffiga arbeten och en del stora prov..
(på bla' 8 sidor)! Menmen, nu satsar jag 110 % på bloggen igen *blink*.

Fått min Xperia Arc nu! ;)

Fick den i Måndags och den är sjuuukt bra, svär! Jag rekommenderar den starkt!

BLOGGPAUS...?!

Bloggpaus ett tag!

Just nu: Eurovision Song Contest 2011, semifinal!


Pluggar för fullt....!


Kommer inte klara mitt Franskprov..

SJUKT STRESSAD! Hörs senare idag!!

FRANÇAIS!

Pour ceux d'entre vous qui ne connaissent pas, je l'ai demain test de français. Cependant, je ne vois pas aller de l'avant, mais nous espérons qu'elle va bien, ou ce que vous blog lecteurs!

Menmen, nu ska jag plugga vidare.. hörs imorgonbitti, chaio! :(


Angående min Idrottslektion i Måndags!

Så gick den faktiskt helt OK. Dock fanns det idioter som alltid ska göra som dom själv vill och sånt tycker jag bara är respektlöst. Men som sagt så var jag läraren och jag gav dom IG på min lektion, så att det är fixat och klart *blink*! Överlag gick det jättebra och priset var ju rätt populärt det också. ;) Jag önskade dock att jag hade lite mer tid, hade bara ca' 40-50 minuter, så att jag fick klämma ihop allt snabbt. Menmen, jag fick iallafall VG på min lektion och det var de jag ville ha.. so it's perfect!

PS. För er som undrar så var priset chokladpengar, som är riktigt goda!!

J*VLA ABONEMANG...!

Är så j*vla trött på mitt abonemang nu!
För det första så har jag inga pengar på min mobil, även fast jag skulle få det för 4 dagar sedan. För det andra så får jag en massa höga mobilräkningar från mig (kanske smsar för mycket, hehe!) och tro mig, det är inga små summor pengar det handlar om. Och för det tredje så ska jag ändra hela mitt abonemang tror jag.

Jag ska göra så att jag får ringa för ca' 100 kronor i månaden minst, dock ska jag ha kvar alla 5000 sms och sist men inte minst ska jag köpa en ny Telefon. Ja, den får väl max kosta 5000 kronor. Lägger faktiskt inte ner mer av mina EGNA pengar på det. Isåfall får Mamma och Pappa hjälpa till lite, men det ska inte behövas! Hade tänkt köpa den HELT NYA Xperia Arc (Sony Ericsson). Säger bara en sak; Telesnor!

SÅDÄR, nu har jag fått mail från blogg.se!

Och nu säger dom äntligen att problemet är över. Nu ska alla inlägg publiceras i rätt TID för alla här på blogg.se. Så att nu hoppas jag att allt blir normalt igen! ;) Eller vad säger ni..?!


Just nu: Sagan om det två tornen!


Lycka till imorgonkväll Eric Saade!


Nu jävlar tar vi oss till Finalen och vinner hela skiten *blink*! ;)

Tagga Nationellaprov i matte..! -.-'



Mina inlägg publiceras fortfarande inte..

men så fort problemet är löst är jag tillbaks igen! ;)

Inte varit såhär glad på LÄNGE! :D

Har inte varit såhär glad på SKITlänge.. verkligen! Men kan dock inte avslöja alls vad det handlar om, eller jo, jag kan avslöja att det handlar om Big Brother! Resten får ni själv lista ut! ;)

Vad tror ni bloggläsare..? :D

ÄR RIKTIGT GLAD.. HELT TÅRÖGD, SHIIIIIT!!!

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

Berättar mer imorgon. - Godnatt alla KÄRA bloggläsare så hörs vi imorgonbitti!!!! :D

Fortfarande problem med Blogg.se?!


Hade tänkt köpa ny mobil.

Kanske den nyaste Sony Ericsson (Xperia) Arc!? ;)

Hemma nu!

Godeftermiddag alla mina bloggläsare!
Idag är det Måndag, vilket betyder att jag har haft min Idrottslektion idag. Det kommer ett inlägg om det lite senare. Just nu är jag riktigt irriterad på det mesta, men framförallt för mina j*vla prov jag har nu framöver.. blir så frustrerad. Har inte tid, orkar inte lägga ner tid, har ingen ork till någonting. Jag förstår ingenting för den delen heller.. och speciellt inte när det är så fint väder. För då vill man vara ute och träffa sina vänner, inte sitta inne med en massa läxor, prov, osv. Menmen, kanske går jag ut en stund i solen, för det är ju trots allt skitfint väder! ;)

Bloggproblemen lösta!

Sådär, nu är bloggproblemet löst. Hoppas nu att alla mina inlägg har publicerats! Jag ber om ursäkt för det som hände, men tyvärr så styr jag inte över "blogg.se". Funderar dock över att maila redaktionen och fråga vad som har hänt! Men det viktigaste är iallafall att det funkar NU, eller vad säger ni bloggläsare?! ;)

Bloggproblem?!

MINA INLÄGG PUBLICERAS INTE, MEN LUGN.. DET HÅLLER PÅ ATT FIXAS!!

Alla mina inlägg har inte publicerats än?!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :'(

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ KATERINA ÅKTE UT! :'(
Hon ledde med över 3500 röster förra gången, men åkte ut denna gången. förmodligen för att Gurkan också var nominerad, eftersom att dom båda två är folkets favoriter. Jag hoppas dock att Gurkan vinner nu eftersom att han och Katerina är rätt lika eller så. Och nu ska Peter, Martin och dom idioter UT.. USCH!
Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR KATERINA, SHE'S THE BEST! <3


Just nu: Big brother live!



Vem tror ni åker idag?! Jag tror och HOPPAS att gubbj*vlen Peter åker ut. Han är alldeles för mycket, stör mig som f*n på honom. Och som ni vet så kommer Katerina leda med MINST 3500 röster *blink*! Gurkan är ju också rätt populär bland Svenska folket! :D

Planerar min Idrottslektion som jag ska ha imorgon! ;)



Finns även en del priser att hämta hem..! *blink*

Har ni några frågor eller vill kontakta mig angående bloggen?

Maila mig då på den här E-postadressen; [email protected]!
Jag kommer att lägga upp den adressen här på bloggen så att ni snabbt och lätt kan maila mig om ni har några frågor eller liknande! PERFEKT VA? ;)

"Ja, jag ska lägga upp en video när jag spelar Keyboard!"

Ja, jag ska lägga upp en video när jag spelar keyboard. Har ju som sagt inte haft keyboard så jättelänge, men när jag spelade upp i skolan fick jag MVG.
Och det betyder att man spelar med båda händerna, vilket jag kan på rätt många låtar. Det är inte så svårt när man väl kan det. Men självklart kommer det en video senare idag! :D

Ny pluggplats?! ;)


11:10

Godmorgon alla bloggläsare!
Nu är jag uppe, tro det eller ej, men det är som sagt väldigt ovanligt att jag är uppe såhär tidigt. Dock lovade jag Mamma att plugga hela dagen, så att jag var tvungen att gå upp nu. För som ni alla vet så har jag en del att göra.. jag får redan ångest över alla grejer. Själv hade jag tänkt börja med alla inlämningar, så att jag får det gjort. Sedan är det bara att ge sig på alla j*vla prov. -.-' Jag måste även städa mitt rum idag.. det ser hemskt ut. Men eftersom att jag bara städat mitt rum typ två gånger i hela mitt liv så får vi se hur det går. Kanske får jag en liten peng *blinkblink*? Menmen, nu ska jag käka frukost så att vi hörs om en stund! Chaio :D

Måste snart beställa tid hos min personliga frisör..

Nu var det dags igen! Behöver beställa tid hos min personliga frisör inne i Malmö, eftersom att mitt hår växer skitsnabbt. Dock kostar det inte så jättemycket och hon är riktigt bra på att klippa. Billigt och bra helt enkelt *blink*! ;)

Trevlig kväll med god efterrätt! ;)

Hallåhallå alla bloggläsare! :D
Min kväll har varit jättebra, har nämligen kollat lite TV (det nya programmet som började idag - Kvällen är din) och ätit god efterrätt till det. Jag tycker att det programmet var jättefint och bra och man blev faktiskt lite rörd. Dom uppfyllde människors drömmar (främst inom musik), vilket var jättekul att se. Det var artisten Martin Stenmark som höll i programmet.. och det var massor av artister med i själva programmet, allt från Kikki Danielsson till Josh Groban, Justin bieber, osv. - För er som missat programmet, lugn det kommer repris! ;)

Dessie, Paow och Daniel Paris pratar om bloggbråk.


Jag visste inte att 15-16 åriga tjejer fick vara med i "Postkodmiljonären"?!


Här är lite bilder.. som lovat! ;)


Mobilblogg2: Ute med Sandra!

Nu har jag precis varit hos Jasmine och är just nu ute med Sandra. Vi hade tänkt ta lite snygga bilder som vi bjuder på senare idag. Så stay tuned, så hörs vi strax! ;)


Mobilblogg: Påväg till bästavän!

Nu är jag påväg till min bästavän Jasmine, så att vi hörs förmodligen om någon timme. För att jag ska nämligen vara där en stund, eftersom det var ett tag sedan vi träffades. Och jag kan säga att vi har en massa saker att prata om, tyvärr inget ni bloggläsare får veta! ;) Menmen, ni får ha en trevlig eftermiddag alla bloggläsare! - Ut i det fina vädert *blink*.

Dagens planer.



Jag har så sjukligt mycket att göra så att det är inte sant. Har 5 prov nästa vecka plus en massa inlämningar. Inte nådigt, eller hur? Vilket privatliv man har va, j*vla skola! Men självklart har jag tid för annat också. Men först och främst måste jag ta tag i mina skolarbeten.. tyvärr! Jag har bla Kemi, Språk, Musik, SO, Engelska, Idrott, Svenska, osv. Plus att jag ska hålla min Idrottslektion på Måndagmorgon!

                 
Nu ska jag plugga lite kemi... så att vi hörs lite senare!

Just nu: Big Brother.


12:30

Godmorgon alla bloggläsare! - Sovit gott? :)
Det har iallafall jag gjort. Dock skrek Mamma på mig för 30 minuter sen att jag skulle gå upp.. att man aldrig få sova ut!! Jaja, dagens planer kommer senare under dagen, men jag hade iallafall tänkt börja morgonen med att kolla på Big Brother. Och för er som inte vet så har jag följt Big Brother ända sedan Dag 1. Katerina är min favorit och har varit det ända från början, och hon kommer att vinna hela Big Brother utan tvekan! Synd bara att hon har blivit sparkad ifrån sitt jobb hon hade utanför huset, eftersom att hon säkert är en skitbra lärare! :o Jag skulle iallafall vilja att, Peter, Sara och Martin åker ut. Dom tre snackar ju bara skit, och är allmänt räliga för tillfället typ. Men om inte Sara varit där hade nog Martin varit bättre, för han är ju som en hundvalp.. hänger efter Sara hela tiden. För er som undrar så är Peter, Katerina och Gurkan nominerade.. och Peter kommer åka ut med huvudet före eftersom att Katerina leder med över 3500 röster varje gång, och Gurkan är omtyckt av hela folket! ;)
Take a look:

                                  Ifrån en av Söndags-"finalerna"!

"Nu hade jag tänkt att..

jag skulle lägga mig och läsa min ***-bok." Haha, jag verkligen älskar dom böckerna. Jag läste nämligen en eller två av ***-böckerna för ett par år sedan, men började läsa om dom nu för inte så längesen. Så att nu ska jag som sagt läsa ut alla 20 böcker som finns! Är på min tredje just nu.. sjukt spännande!! Så godnatt alla bloggläsare säger jag, vi hörs imorgonbitti! :D

Vilken hårfärg ska jag ha till sommaren?!

Hmm, jag tycker att det är svårt eftersom jag trivs i både mörkbrunt och blont!
Men jag får väl se hur det blir med det. Jag minns dock mycket väl när jag var blond och alla sa "Nej, bli inte brunett.." och nu är det tvärt om. Men självklart är det jag själv som väljer, men som sagt så trivs jag skitbra i båda två, så att jag vet inte riktigt. Jag tycker det är skitsnyggt att vara blond men även att vara brunett på sommaren! Men eftersom jag trivs i mörkbrunt blir det förmodligen det..! ;)
Här är två bilder på mig, en som blond och en som brunett.


Just nu: Bonde söker fru!



Sandra här nu!

Godkväll alla bloggläsare! :D
Just nu är Sandra här och vi sitter och kollar på Talang 2011 samt käkar lite godis och dricker läsk, mums! Senare ikväll blir det förmodligen utgång, om vi inte har en hemmakväll förståss, vi får se hur det blir. Här kommer iallafall bilder på mig och Sandra, take a look! ;)

Mobilblogg:



Just nu håller jag på att lära mig hur man öppnar majsburkar. Dock går det inte bra, men vafan.. alla är inga "jobbmänniskor". Jag gillar att få allt serverat..

Resultatet av tandblekningen;

Som sagt så blekte jag mina tänder här om dagen och nu tänkte jag visa resultatet! ;)

Tandblekningen jag använde;


Resultatet;


Jag är verkligen skitnöjd med resultatet, nu har man ett skinande leende!

"Vad har hänt med din blogg?"

Jo, det hade jag tänkt att jag skulle förklara nu! :)
Det är såhär att jag har ju bloggat i ett helt år nu (shit vad tiden har gått snabbt),
och jag tänkte att jag skulle börja med ny start här, därav dom flesta inläggen borttagna, eftersom att bloggandet varit lite sisådär sedan jag fick virus av Kissie. Men nu tänker jag blogga som jag ALLTID har gjort innan dvs' 6-7 inlägg om dagen, för att jag vill ju som sagt underhålla alla mina kära läsare. Dock tappade jag ju en del läsare när jag fick viruset av Kissie, men dom kommer säkert tillbaka snart igen!
Men Kissie ska ju inte få förstöra min underhållande blogg, eller vad säger ni?!
Nu kommer jag tillbaka starkare än någonsin. ;)


RSS 2.0