NY BLOGG!!

Klicka här för att komma till min nya blogg, eller gå in på; http://swaxu.myshowroom.se! ;)
SES DÄR!! - Nu blir bloggandet som vanligt.. utan en massa krångel! ;)


Förlåt..

Jag vet att bloggandet är lite sisådär just nu, men det är för att blogg.se krånglar. Jag ska faktiskt byta bloggportal igen. Och då hoppas jag verkligen att den jag väljer inte håller på att krångla. Tråkigt att Blogg.se ska förlora en massa bloggare för att allt krånglar... dålig service med andra ord!!
Så jag håller just nu på att ringa ett par samtal och ska fixa ny blogg.. jag återkommer!!

Har en del bloggplaner...

Berättar mer imorgon! ;)

Just nu:


Ärendet inställt!!

Fick nyss reda på att ärendet var inställt, vilket betyder att jag får tid till annat!! Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle träffa Sandra idag också, känner att jag behöver prata av mig lite.. mitt liv är ju som sagt rätt underhållande så att jag har alltid mycket skit att berätta haha! ;) Nej men, jag ska förmodligen träffa henne lite senare idag. Snart hade jag dock tänkt sätta mig i trädgården och sola lite.. låter inte fel va? ;) Eftersom det förmodligen inte blir någon resa så måste jag ju sola ännu mer i år!!

Min fina kusin!!

11:56

Godmorgon alla bloggläsare!! :D
Själv har jag precis vaknat och känner mig faktiskt rätt så stressad. Ska nämligen på ett ärende om en liten stund, och därför måste jag skynda mig, så att jag hinner med det. Dock får jag inte berätta vart jag ska.. tyvärr! ;) Sedan ska jag även träffa bästavän kanske?! Vi får helt enkelt se vad som händer idag. Jaja, nu hade jag iallafall tänkt att jag skulle käka lite frukost samt hoppa in i duschen, så att vi hörs senare!! :)

Hmm..?


Börjat spela ***** igen!

Nu när nästkusinerna från Göteborg var här så snackade jag och Fredde en del om spelet *****, som jag spelade förr. Han sa att han hade börjat spela.. och jag tänkte äsch, jag kan väl ladda hem det och testa spela igen. Och gissa vad.. nu har jag fastnat, vilket både är positivt och negativt. Jag undrar dock om jag har tid till att sitta och spela en massa.. det finns ju trots allt "viktigare" saker än att sitta vid datorn dygnet runt. Är det inte bloggprojekt så är det antingen ärenden, vänner, familj, eller något annat. Hmm.. jag får väl helt enkelt sova på saken?!


Back to real life..?! ;)

Now I'm back on track..! ;)
Sådär, nu var midsommar över och då börjar alla bloggjobb, ärenden, projekt, osv. igen. Så att nu lär det bli 7 inlägg om dagen som vanligt!! För er som undrar så ville jag ha en lugn midsommar.. därav bara 4-5 inlägg om dagen. Menmen, idag har jag iallafall varit med Sandra, vilket har varit sjukt trevligt. Vi har ju inte träffats på ett tag eftersom vi båda hade planer för midsommar. Vi har snackat en massa skit, skrattat och haft det allmänt roligt, som vi brukar ha *blink*. Snart så hade jag tänkt börja kolla igenom både nya och gamla bloggprojekt.. för jag har ju som sagt en del att göra nu efter midsommar, haha! Jag har nämligen ett par ärenden som väntar redan imorgonbitti.. så att det lär bli en fullspäckad morgondag!! Kvällen har iallafall tillbringats med Sandra, Ostbågar och TVn, plus att det blev en utgång.. ;) När man väl börjat äta ostbågar kan man inte sluta.. eller hur?!


Nu har Göteborgarna åkt!!

Sådär nu har Göteborgarna åkt hem!! Det har verkligen varit en trevlig midsommar med mycket mat och skratt. Nu ska vi dock städa upp efter helgen samt åka och handla lite, så att vi hörs senare ikväll! ;)

12:10

Godmorgon, godmorgon! :D
Sovit gott? Det har jag gjort och för en gångs skull fick vi sova ut eftersom att föräldrarna är ute och spelar lite golf, så att det var skönt. Idag är det sista dagen för Göteborgarna (tråkigt *buhu*) och imorgon börjar mitt vanliga liv så att säga. Dvs' bloggjobb, ärenden, osv, osv. - Ni får mer info om det senare! Själv har vi precis ätit frukost och hade snart tänkt att vi skulle gå ut en sväng kanske?! Det är ju trots allt fint väder! ;) Förresten, var det bara jag som såg This is it - Michael Jackson igårkväll? Förstod dock inte riktigt grejen med filmen.. satt nämligen och funderade några gånger. Men som sagt så har jag aldrig varit ett riktigt M-J fan, men tycker han är rätt bra ändå. - Jaja, vad ska ni bloggläsare göra idag?


Efterrätt.. MUMS!


Det här var kvällens efterrätt.. mums! Jag som hade tänkt gå ner dom kilona jag gick upp igår, haha! ;) Nej men ibland behöver man gotta sig eller hur? Dock gör jag det typ varje dag.. men nu har jag iallafall en anledning att äta en massa godis, chips, efterrätter, osv. Det borde vara midsommar oftare, eller vad säger ni bloggläsare?! ;)

Här smälls det raketer..?!

Hmm.. vi satt och åt lite snacks och hade allmänt trevligt, då det började skjutas en massa raketer, konstigt va? Dock såg det rätt trevligt ut faktiskt.. haha! ;)
Jag som trodde att alla raketer var "slut" så att säga? Hmm..


Om igår!!

Igår var det ju som sagt midsommar och det var en riktigt lyckad midsommar måste jag säga. Vi hade det hur trevligt som helst. Dock åt vi en massa mat hela tiden, först Midsommarmat, dvs' sill, ägg, korv, potatis, osv. Sedan var det dags för jordgubbar med glass, och efter det lite grillspett (plus lite snacks på kvällen *hehe*). Det känns verkligen som om jag har gått upp ett par kilo, men dom går jag väl ner lika snabbt igen, eller vad tror ni?! ;) Vi spelade även kubb och gissade vilket lag som vann.. jo mitt såklart! ;) Vi vann överlägset kan man väl säga haha! Nej men det var verkligen en fantastisk midsommar.. hur var er midsommar? :D

PS. Som ni alla vet så bloggar jag lite då och då fram tills på Söndagkväll eftersom att vi har gäster samt att jag vill ha en lugn midsommar utan en massa "jobb", men på Måndag är allt som vanligt igen. Men jag kommer självklart att blogga 4-5 gånger om dagen för att underhålla er läsare.


Just nu: Poker! ;)


Berättar mer om igår strax..

Jag har nämligen precis vaknat och mår inte så jättebra... hörs strax!!

Skräckfilm!!

Just nu sitter jag och Fredde i mitt rum (som för övrigt är kolsvart) och kollar skräckfilm. Vi kollar på The thing, dock tycker jag inte den är särskilt läskig.. men man vet ju aldrig vad som händer eftersom vi bara sett ungefär halva filmen. Menmen, jag uppdaterar mer imorgonbitti, då ni får veta mer om dagen samt en liten bildbomb.
Ni får iallafall ha det bäst alla bloggläsare.. godnatt! :D


Någon som missade NRJ imorse?!

Någon av er bloggläsare som missade att lyssna på NRJ imorse, då Dessie vad med och berättade om sin låt samt lite allmänt om bloggen? Isåfall kan ni lyssna på det här.

Själv har Farfar och hans fru Stina kommit hit nu, så att nu blir det väl snart lite middag och förhoppningsvis lite snacks?! ;) Vad har ni bloggläsare för planer idag? Ska ni träffa vänner, ut och festa eller bara vara hemma och ta det lugnt med familjen? - Alltid lika kul för mig att veta.. :D


Glad midsommar alla bloggläsare!! :D

Glad midsommar alla bloggläsare!! :D
Själv håller vi just nu på att duka, fixa mat, osv. Innan idag var vi även iväg och handlade lite saker.. själv handlade jag dock inget utan var mest och tittade runt.
Men vi åker förmodligen iväg imorgonbitti och shoppar lite. Tror jag behöver lite kläder också förutom en massa Tvspel och sånt hehe.. dock hatar jag att gå i klädbutiker, men älskar att få kläder. Konstigt va? ;) Jaja.. som ni kanske förstår så blir det en rätt fullspäckad midsommar nu fram till Söndag, men ska försöka uppdatera 5 ggr om dagen iallafall! ;)


Midsommar idag!! :D

Godmorgon, godmorgon! :D
Idag är det midsommar, och förmodligen ska vi iväg lite nu på dagen (därför jag är uppe såhär tidigt..), eftersom att vi får mer gäster senare idag. Jag och Fredde vill gå och handla lite Tvspel, så att det lär förmodligen bli så, tror jag?! :) Förresten, är det någon av er läsare som gillar midsommarmaten? Själv tycker jag inte alls om den.. och det är pga' att vi har ätit det för mycket (när det inte varit midsommar). Snart får jag väl dock gå och käka lite frukost samt hoppa in i duschen eftersom att alla andra gick upp vid 09:00 eller något..!! Menmen, hör av mig senare under dagen! :D
Någon av er bloggläsare som tänker ha midsommarkrans idag? ;)


Nya "blogghörnan" för ett par dagar? ;)

Som sagt så sitter jag och min nästkusin Fredde vid mitt skrivbord (nya blogghörnan?), och surfar lite på internet. Jag bloggar såklart, det är ju mitt jobb, medans Fredde sitter och läser min blogg haha, kul va? ;) Han vet ju om att jag skrivit om kvällen.. och han är väl helt enkelt lite nyfiken om vad jag har skrivit!? Dock är det alltid kul att ha en släkting som ett bloggfan, eller vad säger ni? ;)

PS. För er som undrar så älskar jag hamburgare!

Det är bara hemmagjorda jag tycker är äckliga. Det är en helt annan sak att äta det på t.ex: McDonalds, Max, Burger King, osv, osv. Någon som håller med mig? ;)

En härlig Torsdagskväll!

Sådär, nu har vi ätit en äcklig (god) middag, käkat godis och glass samt spelat lite Wii. Vi har helt enkelt haft en sjukt trevlig kväll kan man väl säga *blink*! Dock hann dom knappt anlända förräns det var dags för lite middag. Det tråkiga var att dom redan hade ätit Hamburgare påvägen hit (därför dom blev så sena kanske..?!), så att det var väl ingen lyckad middag precis. Ändå var jag tvungen att äta skiten!! Menmen, det får jag väl bjuda på helt enkelt.. eller?! Imorgon har vi som sagt en del planer, jag och Fredde ska nog shoppa lite Tvspel, jag har ju som sagt tjänat en del pengar, so why not? ;) Nej, men vi får helt enkelt se vad som händer.. vi ska ju även få lite andra gäster imorgon eftersom det är midsommar, nämligen Farfar och hans fru!! Just nu håller dom iallafall på att packa upp sina grejer och själv sitter jag här och berättar om mina bloggprojekt för Fredde eftersom han undrade en del (som jag sa att han skulle göra). - Imorgon kommer det även lite videoklipp från kvällen, så stay tuned! ;)


Nu har Göteborgarna landat..

.. Så att jag uppdaterar mer ikväll. Håll utkik säger jag bara *blink*! ;)
Tydligen ska vi äta hemmagjora hamburgare idag... jag som hatar det, örk!!


Nästkusinerna påväg! ;)

Sådär, nu är nästkusinerna påväg hit!! Jag snackade nämligen nyss med Fredde via Facebook! ;) Dom lär väl vara här vid 19:30 skulle jag tro, så att jag har lite tid på mig att avsluta en del projekt, samt fixa mig lite. Man vill ju inte se ut hur som helst när det kommer gäster, eller vad säger ni?! Dock fick jag nyss veta att Sofia inte kommer hit eftersom att hon åkte på en språkresa i förrgår ner till England, men det är kul det också såklart! Jag hoppas iallafall att du har det bra Sofia (ifall du ser detta).
Själv har jag precis fikat lite, det blev mackor och o'boy såklart *blink*.
Menmen, nu ska jag avsluta mina projekt, så att vi hörs om en stund!! :D

Just nu:

Grym jag är va? ;)

12:48

Godmorgon på er alla bloggläsare! :)
Sovit gott? Det har jag gjort iallafall.. jag är så glad att jag inte ligger klarvaken på nätterna, som jag gjorde här om natten ni vet. Dagen började dock med att min bror ville spela lite Wii med mig, nämligen det klassiska Wii sports, så att jag får väl gå och göra det snart haha! :D Som sagt så kommer mina nästkusiner Sofia och Fredrik från Göteborg hit idag, vilket ska bli skittrevligt. Jag har verkligen sett fram emot detta nu i en vecka eller något, och när dom kommer lär det säkert bli ännu mer Wii spelande, men det är bara bra (för min del) att kunna slappna av någon dag och bara vara så att säga! ;) Själv var vi och storhandla igår, så att nu är hela kylen är full med en massa mat, dricka, osv. Jag blev nästan lite chockad när jag öppnade kylen för att ta mjölk (till o'boy *blink*), haha!! Dock går det ju åt en del mat nu till midsommar, eller hur? :D Jaja, nu ska jag gå och äta frukost, sedan spela lite Wii med brossan. - Vi hörs senare!

Bloggrikets härskare = Jag såklart?!

Kanske borde jag registrera mig och min blogg på Blogg Riket?! Men då skulle jag ju såklart varit på första plats.. och det kanske är taskigt mot alla andra bloggare som kämpat, eller vad säger ni? ;) Hmm.. ska nog sova ordentligt på saken!!


Sömnprat!

Haha, jag fick reda på världens sjukaste sak innan idag, nämligen att jag skrämde Pappa igårmorse! Han blev så rädd att han var nära på att svimma sa han (det är inte ofta han blir rädd). Det var nämligen såhär att han skulle upp och jobba, då han stod utanför mitt rum och skulle ta på sig sina skor. Alla i min familj brukar säga att jag pratar i sömne. Jag brukar säga rätt så tydliga meningar, men ändå förstår man inte riktigt vad jag säger. Plötsligt hör han hur någon skriker "Hejmenuhfuefh". Han trodde tydligen att det var någon som hade gått in genom ytterdörren (som var låst), men så var det bara jag som pratade skithögt i sömne *hehe*. Men jag kan förstå varför han blev rädd. För om det är helt tyst i ett hus och man vet att alla sover och plötsligt hör hur någon galer, så är det ju inte så konstigt att man blir lite rädd, eller vad säger ni haha? ;) Lite kul var det dock.. eller nej, ganska mycket!


Jobbat med lite bloggprojekt #2!

Förlåt för lite dålig uppdatering nu på kvällen, men efter att jag spelat lite Xbox360, så satte jag mig åter igen vid min lilla Bloggbok och jobbade med lite bloggprojekt!! ;) Denna gången om lite annonser, pengar, osv.. jag kan nämligen inte avslöja för mycket än. Men en sak ni kommer att få se inom kort är att jag (förmodligen) ska skaffa egen bloggdomän, bra va? ;) Dock får jag säkert förklara en del för mina nästkusiner imorgonkväll när det gäller bloggprojekt osv, eftersom att dom säkert lär fråga en massa haha!! Jaja, vad har ni bloggläsare gjort idag? :D


Hemmadag?!

Eftersom att det har blivit så dåligt väder så hade jag tänkt att jag skulle sätta mig ner och spela lite Tv-spel och helt enkelt bara ta det lugnt. Vädret har ju som sagt gått från sol till regn så att mina planer har inte blivit av idag.. men det fixar sig ändå! ;) Först hade jag tänkt käka lite middag och efter det lira lite Xbox360. Det var ju nämligen ett tag sedan jag spelade eftersom jag har haft så mycket att göra nu dom senaste månaderna!! Dock lär det bli en hel del Tv-spelande nu när nästkusinerna kommer hit, både Wii, Xbox, Nintendo, osv, osv. *WOHOO*! Älskar att vara ledig ifrån allt jobb.. hörs senare! ;)


O'boy, den perfekta drickan året om? ;)

Är det bara jag som älskar O'boy? Det är så himla gott, jag dricker nämligen det VARJE dag mer eller mindre och har gjort det i flera år. Det är liksom en del av min rutin på morgnarna (förutom att blogga då förstås). Jag brukar alltid gå upp, ta ett glas O'boy, sätta mig framför datorn och blogga. :D Och nu till sommaren är det perfekt att sätta sig i sitt uterum (eller ute) med ett stort glas O'boy och bara ta det lugnt, eller vad säger ni? Även på vintern är det perfekt att dricka det.. mums! :)


12:50

Godmorgon!!
Idag är det Onsdag vilket betyder att det snart är midsommar.. *wohoo*! För en gångs skull så blir det en rätt lugn midsommar, vilket är jätteskönt eftersom att jag har varit upptagen stort sett hela sommaren hitentills, haha! Men så blir det när man jobbar med bla' bloggprojekt plus att man ska träffa en massa vänner, osv. :D Jaja, idag ska jag nog träffa Sandra eftersom vi har en del att prata om! Ja, hon vet faktiskt en del av mina bloggprojekt. ;) Men ni kommer säkert också märka något inom kort hehe!
Själv hade jag även tänkt gå ut och sola ett tag eftersom det är riktigt bra väder idag. Kanske blir det även ett dopp i poolen *blink*! Nu ska jag dock gå och göra lite frukost, sedan sätta mig i uterummet och bara ta det lugnt, så att vi hörs lite senare alla bloggläsare!! :D

Dags att skaffa Google Translate kanske?

Känner på mig att det är dags att skaffa Google Translate nu till bloggen, eller vad säger ni? :D Jag vet ju om att det finns vissa i andra länder som läser min blogg,
dock måste det vara väldigt jobbigt för dom att översätta allt man skriver haha!!
Men har man en underhållande blogg så har man! Själv vet jag hur man fixar Google Translate till bloggen, men eftersom blogg.se krånglar lite då och då, så är jag inte helt säker på om det blir rätt. Därför ska jag inom kort anställa lite managers som bla' sköter sånt åt mig. Men nu kan jag inte avslöja mer om mina bloggprojekt.. det kommer inom kort *kanske*?! :) - Stay tuned for more projects!


SÅ SJUKT VARMT!!

Det är riktigt riktigt varmt i mitt rum och jag vet inte vad jag ska göra. Och nej, det hjälper inte med att öppna fönstret tyvärr! :( Jag tror att jag måste köpa en fläkt som jag kan ha inne på mitt rum, speciellt när jag sover. Dock har jag för mig att vi har en fläkt här hemma, men jag glömmer att påminna Mamma och Pappa varje dag *suck*. Man kan helt eneklt säga att den hjälpte mig grymt mycket förra sommaren, haha!! Det är ju medelhavsvärme även denna sommaren.. eller det lär bli! Och då är det bra att ha en fläkt, eller hur? Kanske borde jag åka och köpa en nu till midsommar men isåfall vill jag köpa en liten fläkt som man kan ha med sig överallt nu på sommaren. Jaja.. jag får väl gå och leta rätt på den där fläkten! -.-

Hmm.. kanske bättre att köpa en helt ny?

Härliga bloggläsare jag har.. :D

Jag såg nyss att jag har fått en massa vänförfrågningar på facebook av er bloggläsare, jättekul! :D Dock har jag haft så mycket att göra idag att jag inte har hunnit acceptera alla (har ju fler än dom som lagt till mig idag), så att jag lär väl förmodligen göra det nu i veckan någon gång. Dock tror jag att det blir efter midsommar eftersom att jag har så mycket att fixa innan, men det löser sig säkert haha, eller vad tror ni? :)

Jag verkligen tackar för all positiv respons jag får ifrån er läsare, det betyder faktiskt jättemycket för mig!! Och som ni alla vet så försöker jag svara på så mycket kommentarer och mail jag kan. :D


Viktiga samtal!!

Jag sitter just nu och pratar i telefon, viktigt samtal!! Business maybe? ;)
Tyvärr inget jag får avslöja för er bloggläsare. Menmen, jag väntar som sagt på att Jersey Shore ska börja.. och när jag ändå väntar så kände jag att det var lika bra att ta tag i några samtal, eller vad säger ni? :D Jag har faktiskt jobbat med lite bloggprojekt idag samt haft ett par ärende som ni alla förmodligen märkt. Det känns inte som om jag har sommarlov.. haha, jag skojade bara! Men jag har faktiskt fullt upp nästan varje dag, vilket både är bra och dåligt. Dock blir det en lugn midsommar eftersom att nästkusinerna kommer hit, så att det ska bli skönt! Vad ska ni bloggläsare göra nu på midsommar?


Just nu: Ute på ärende nr 2!

Arga hundar.. haha!

Om igår!

Som sagt så var jag ute och träffade Sandra igår! Hon hade köpt en Iphone så att hon var ju såklart överlycklig, vilket såklart var mycket kul. Nu förstår hon varför hon inte fick röra min Xperia Arc när den var som nyast, haha! Vi var även på ett ärende som jag tyvärr inte får avslöja här i bloggen. Och senare på kvällen kom även Johanna och Niki utanför mig.. snacka om att jag blev chockad. Igår var det nämligen "dåliga utseende dagen", men jag gick ändå ut en sväng och snackade lite. Hade helt enkelt allmänt trevligt. :D Vid 23:00 stack jag hem och kände mig jättetrött pga' att jag inte sovit natten innan. MEN när jag kom hem.. blev det telefon ett bra tag, så att man kan säga att jag var upptagen hela kvällen, haha! :D - Vad gjorde ni bloggläsare igår?

Bild från "ärendet" igår!

12:16

Godmorgon alla kära bloggläsare! :)
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort, jag somnade ungefär vid 03:00 inatt vilket kändes skönt efter gårdagens "sömn". För er som missat så var jag uppe hela natten igår, kunde nämligen inte sova över huvudtaget. Menmen, idag har jag en del planer, jag ska förmodligen träffa *N* och kanske Sandra. Sedan måste jag även ringa ytterligare ett par viktiga samtal!! Och efter det hade jag tänkt jobba med lite bloggprojekt. Jag har ju en massa planer för min blogg, osv, och det kommer bli skitbraFörresten så hade jag besöksrekord igår, tack igen alla läsare! ;)

PS. Jag vet att blogg.se krånglar lite på kvällarna, men om det inte fixar sig så hade jag tänkt maila redaktionen och fråga vad som försiggår. Det finns andra bloggar som också har samma problem har jag hört, men dock brukar det fixa sig jättesnabbt.. skumt?!


Måste beställa tid hos min personliga frisör..!!

Nu var det dags igen! Behöver nämligen beställa tid hos min personliga frisör inne i Malmö eftersom att mitt hår växer skitsnabbt. Egentligen är det inte så jättelångt, men jag känner ändå att jag vill klippa det lite nu till midsommar. Dock kostar det inte så mycket samt att hon är en riktigt bra frisör. Hon gör exakt som man vill och snabbt går det också, vilket är sjukt bra! För vem skulle orka sitta hos frisören i ett par timmar..? Plus att hon är jättetrevlig, vi pratar alltid om en massa saker som t.ex: skola, gymnasie, vänner, osv. Så att man kan helt enkelt säga att det är billigt och bra *blink*! ;)


Grattis Noemie!

Ni bloggläsare fick ju gissa vem som skulle komma till oss nu på Torsdagkväll, och rätt svar skulle vinna länkning. Remember? Det finns faktiskt en som har gissat rätt, nämligen Noemie! Grattis till dig! Det är såklart nästkusinerna från Göteborg som ska komma hit på Torsdag och vara här över midsommar, vilket ska bli sjukt trevligt eftersom det var ett tag sedan vi sågs sist. Jag ser verkligen fram emot det eftersom vi brukar åka utomlands, skidor, allt tillsammans! :D
Jaja, här är en länk till Noemies blogg och åter igen grattis!


Resa eller inte..?!

Vi har ju snackat mycket i familjen om att åka iväg utomlands även detta året. Dock var vi lite sent ute i år.. vilket gör att vi inte är helt säkra på om vi ska eller inte. Själv vill jag till exakt samma ställe som förra året, nämligen Rhodos! Det var så jäkla fint där och det var min absolut bästa semester jag haft någonsin. Jag mådde så bra när jag var där! Vi var ute varendakväll på en massa teatrar, sång, dans på själva hotellet och hade det helt enkelt skittrevligt. Vi åkte som sagt dit med nästkusinerna från Göteborg, men tyvärr så kunde dom inte följa med i år pga' olika skäl, vilket gör att jag från börja inte ville hänga med. Men sen kom jag på att jag kunde ta med mig Sandra dit och det fick jag, men det är som sagt inte helt säkert om vi ska resa iväg eller inte..! Sedan har Mamma och Pappa pratat med ett par vänner som ville följa med, så att jag vet faktiskt inte om det blir en resa eller inte? Själv vill jag iväg nu i sommar, men samtidigt vill jag vänta till nästa år då Sandra ska med, plus att vi lär vara ute i mycket bättre tid! Vad tycker ni? Ska man vänta ett år, eller åka iväg?! :D


"A thousands miles" på Keyboard!

Här kommer er efterlängtande video på när jag spelar keyboard. Jag spelar lite på låten "A thousands miles" som säkert alla känner igen. Glöm inte att jag är självlärd *blink*! ;)


Lotta på Liseberg premiär ikväll!

Ikväll är det premiär på Lotta på Liseberg för er som inte visste. Och det programmet har blivit riktigt stort. Nästan lika stort som skansen faktiskt. Ibland är det till och med bättre än Allsång på Skansen eftersom att dom brukar bytar programledare samt att dom inte har lika bra artister alltid. Men själv gillar jag Allsång på Skansen eftersom jag har följt det nu i ett par år, ända sedan jag var liten faktiskt. Och det är verkligen något för hela familjen, håller ni inte med?! Jag minns när man satt i soffan med lite godis och sjöng med i alla allsångerna dom sjöng. :D Minnen det!! Och förresten, när vi ändå pratar om Allsång på Skansen kan jag tillägga att det är premiär på det imorgonkväll! Menmen, missa inte Lotta på Liseberg ikväll klockan 20.00 på Tv4.Själv blir det kanske utgång ikväll.. så att jag missar förmodligen det, hehe! ;)


"Watcha got" - Dessie.

Har någon hört Dessies låt, som för övrigt släpptes idag!?
Vad tycker ni om låten? Själv har jag hört både positivt och negativt ifrån folk, men det kanske man förstår eftersom det finna olika remixer av låten, osv. Men själv tyckte jag att den var helt OK. Man hörde iallafall vad hon sjöng tillskillnad från Kissie!? ;) Nej men, är det något nytt för alla bloggare/bloggerskor att man ska släppa en massa låtar?! Kolla bara på; Kissie, Paow och Hugo och nu Dessie. Det finns säkert fler. Men helt ärligt så låter dom alla lite autotuned, eller vad tycker ni? Dock tycker jag att alla låtarna har varit helt OK, men tillbaka till ämnet.. Vad tycker ni om Dessies låt?! :D

Drygaste natten någonsin.. *gäsp*!

Godmorgon.. eller ska jag säga Godnatt?!
Det här var den drygaste natten jag någonsin varit med om i hela mitt liv.. det är helt sjukt. Jag gick nämligen och la mig runt 01:30, och försökte sova. Men det sjuka var att jag låg KLARVAKEN ända till klockan 04:30, jag såg t.o.m' att det började bli ljust genom mitt fönster!? Jag vet inte varför, men jag kunde verkligen inte sova.. vilket blev skitjobbigt i längden. Bland annat för värmen samt att jag har vänt dygnet helt nu på sommaren. Menmen, därför ska jag nog sova en liten stund senare idag, eller vad tycker ni? :D Jag som älskar att sova, har inte sovit på hela natten *buhu*. Jaja, dagens planer kanske skiter sig pga' denna dryga natt.. vem vet? Jag får iallafall ringa ett par samtal och sedan se vad som händer. Jaja, vi hörs om en stund.. ska nämligen svara på lite kommentarer och mail nu hehe! :)

Klockan 04:00 på morgonen!

Tips på hur man skapar en BRA blogg!

Jag fick en fråga om att tipsa er läsare hur man skapar en bra blogg, så att jag hade tänkt att jag skulle ge er lite tips på hur ni gör en blogg till en bra blogg! ;)

* En bra blogg måste ha mycket bilder, annars blir det tillslut väldigt tråkigt att läsa. Så att fota mycket när du ska iväg någonstans, när du går ut med dina vänner, är på semester eller liknande saker.

* Skaffa dig en snygg design samt header som gör att man bara MÅSTE läsa vidare i själva bloggen, och försök att inte ha en design som alla andra har. Alltså en enfärgad design brukar oftast gå mycket bra, så att det inte blir FÖR mycket "stil" över det hela!

* Skriv om något personligt t.ex. ett intresse du har, en hobby, något sport du är bra på eller något som kanske skulle kunna intressera andra människor som läser din blogg!

* Något som också är viktigt är att skriva underhållande, något som gör att man bara måste läsa bloggen flera gånger om dagen. - Man kan också provocera en del..! ;)
STAVA RÄTT ÄR OCKSÅ VIKTIGT!

* Mobilt bredband måste vara tillgängligt om ni t.ex. ska iväg någonstans på sommaren, på skidsemester eller något liknande. Och mobilt bredband är inte så jättedyrt heller (beror på vilken operatör du har).. så det är lätt att skaffa.

* En bra blogg uppdaterar minst 4-5 gånger om dagen, man vill ju självklart hålla sina läsare uppdaterade så mycket som möjligt! Därför kan det vara bra att mobilblogga om du inte har tillgång till dator.

Vara en bra förebild?! - Det kanske är ett bra sätt till att få en massa läsare. Att vara en bra förebild för människor som läser din blogg. Eller komma med smarta idéer om saker och ting.

* Hitta ett bra bloggnamn, för det är oftast tråkigt att heta ens eget namn bara.. så att hitta på något som verkligen passar dig, som är provocerande och bra! :)

Ta hand om sina läsare! - Att ta hand om sina läsare är något som gör att dom följer och engagerar sig i bloggen. Svara på så många kommentarer, mail och frågor som möjligt. Samt andra saker som läsarna funderar över.

* Skit i allt negativ respons ni får. I bloggvärlden får alla skit oavsett om man vill eller ej, samtidigt som man får mycket positiv respons. Men det jag vill få fram är att om ni får någon taskig kommentar så bara skit i det och fortsätt köra ert race.. det är just det ni vinner på i längden!

Japp, det var väl det.. nu har ni iallafall fått lite småtips på hur ni kan göra er blogg mycket bättre. Det gäller bara att lägga ner lite tid på bloggen. Och om ni vill att era bloggläsare ska vara engagerade i bloggen måste först och främst du också vara det. Jaja, jag hoppas att detta hjälpte er, och är det något som är lite oklart så att säga, så är det bara att kommentera! :D

Desperata Tv-program?!

Vet ni vad jag har märkt? Jo, nämligen att det finns en del desperata Tv-program, såsom Svenska The Bachelor samt Paris Hilton's My New BFF. Är det någon av er bloggläsare som sett dom programmen?! Själv tycker jag att det är rätt fånigt att Paris Hilton ska behöva göra ett Tv-program för att få en bästavän, samt att en sån snygg tjej som Frida Danielsson ska få hjälp med att hitta kärleken! Håller ni inte med mig? Dock tror jag även att dom gör det för att få lite dokusåpor, men samtidigt för att dom verkligen ska hitta vänner samt kärlek. För mig är sånt rätt löjligt, för att jag är nästan helt säker på att dom kan hitta det själv utan en massa Tvhjälp. Men som sagt.. vad gör man inte för att få vara med i Tv? ;)

The Bachelor:


Paris Hilton's My New BFF:


Problem med blogg.se?!

Jag tror det är något problem med blogg.se, eftersom att man inte kunde kommentera mitt senaste inlägg.. konstigt va?! Som tur är så är det fixat nu! Men själv läste jag att dom har haft lite problem med kommentarer på inläggen nu den senaste tiden, så att det kan ju vara därför. Har ni också haft det problemet?

PS. Dock fixade det sig mycket snabbt, men ändå.. ;)


TACK ALLA FINA BLOGGLÄSARE!

Vill än en gång bara tacka er läsare för all positiv respons jag får, både på kommentarer och mail! Det betyder verkligen jättemycket för mig och jag ska försöka lyssna på era önskemål när det gäller Frågestunder, Videoinlägg, osv, osv. Jag hoppas iallafall att ni får en underbar kväll så hörs vi lite senare, ha det bäst!

PS. Jag försöker svara på era kommentarer så mycket jag kan! :D

NYSTÄDAT RUM!!

Kan ni förstå att jag har ett helt nystädat rum?! :D Första gången på väldigt länge känns det som, haha! Nej men helt ärligt så märker jag redan nu att jag mår mycket bättre av att ha ett städat rum. Dock är jag väldigt lat, vilket gör att jag aldrig orkar städa rummet. Därför ska jag ha städerska när jag blir stor som städar och tvättar osv, åt mig. Låter bra va? ;) Men som sagt så ska vi få gäster på Torsdag så att vi hade ändå tänkt storstäda nu dom kommande dagarna! Nu är ju mitt rum städat iallafall!
PS. Vem tror ni det är som kommer till oss på Torsdagkväll?
Rätt svar får en länkning.. ;)





Just nu: Wii med brossan!

Just nu spelar jag lite Wii med min lillebror! :D
Det var verkligen längesen jag spelade Wii eftersom att jag har så mycket annat att göra. Men man kan verkligen säga att det är ett familjespel, eller vad säger ni? Jag har för mig att det har blivit utsedd till "Ett spel för hela familjen", men det förstår man ju eftersom det finns allt mellan: Wii sports, Friidrott, Skidor, Träning, Super mario osv, osv. Både Mamma och Pappa har spelat Wii och tycker det är kul. Dock spelar min Pappa och bror mest, men ibland brukar dom vilja ha min hjälp eftersom jag är bäst på Tv-spel haha! ;) Nej men nu ska jag fortsätta spela Wii, så att vi hörs senare alla bloggläsare! :D




12:36

Godmorgon alla bloggläsare, sovit gott? :D
Det har iallafall jag gjort.. dock var jag uppe ända till klockan 02:30 inatt också *suck*!! Det har liksom blivit en vana att inte lägga sig förräns vid den tiden, vilket både är positivt och negativt haha. Men eftersom att jag är kvällsmänniska så är det mest positivt för mig. Det negativa är ju att mina föräldrar väcker mig alldeles för tidigt på morgnarna.. menmen sånt är livet antar jag?! :D Idag ska jag som sagt städa mitt rum, och vi får väl se hur det kommer att gå. Dock lär det nog inte bli några problem, eller vad tror ni? ;) Sedan ska jag även ringa ett par viktiga samtal som måste göras idag samt blir det nog en utgång lite senare ikväll.
Vad ska ni bloggläsare göra idag? :)


Min Lördagskväll.

Idag kan man väl säga att det är andra dagen på hela sommarlovet som det är hemmadag. Eller egentligen inte, eftersom att jag var och träffade Sandra snabbt eftersom att hon var skyldig mig lite pengar! Men anledningen till att det inte blev en utgång idag var för att vädret har varit lite sisådär, istället har jag hållt på med lite bloggprojekt som behövde göras! ;) Nu när det är avklarat känns det mycket skönt.. Annars så har jag bara kollat på Kvällen är din (sista programmet idag), samt käkat lite jordgubbar, meloner och glass.. mums! Dock är det tråkigt att Kvällen är din har slutat för säsongen för det programmet rörde verkligen mig, jag tyckte det var skitbra. Och jag hoppas verkligen att det kommer nästa säsong också, men det är jag helt säker på att det gör! - Är det någon av er bloggläsare som sett programmet?

Imorgon ska jag tydligen städa rummet.. känns som att det är dags nu, eftersom att vi får gäster på Torsdagkväll (mer information om det i veckan), samt att jag mår säkert mycket bättre av att ha ett nystädat rum. Jag har nämligen inte städat på ett tag *hehe*. Dock ska Mamma hjälpa mig att damma, sånt förstår jag mig inte på, sen ska jag försöka dammsuga, haha!! Menmen, det lär säkert gå skitbra, eller vad säger ni? ;)

Woohoo!

Vet ni vad? Jag såg precis att jag låg 2:a på Mest kommenterade här på blogg.se, kul va?! ;)


Sommarväder? Nja..

Är det bara jag som tycker att vädret har varit lite konstigt nu i veckan?
Det har liksom varit både sol, moln, kallt, varmt på samma gång. Detta har jag märkt eftersom att det har varit en del utgångar nu i veckan för min del! - Själv tycker jag faktiskt att Sveriges klimat är lite sisådär ibland.. men oftast så brukar det vara bra, iallafall här nere i Skåne! ;) Men nu på sommaren vill man ju inte att det ska vara molnit ute, utan man vill ha sol och värme. För min del spelar det dock ingen roll hur varmt det är eftersom vi ändå har köpt en pool *hehe*. :D
Vad tycker ni bloggläsare om sommarvädret?


Jobbar med lite bloggprojekt! ;)

Just nu håller jag på att jobba med lite bloggprojekt, vilket känns bra eftersom att vädret inte är på topp! ;) Jag har ju faktiskt en del planer när det kommer till bloggen som kommer att gå skitbra!! Jag har som sagt bloggat i över ett år vilket känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Tiden har gått så himla snabbt.. men tiden går snabbt när man har kul, är det inte så man brukar säga? Och att jag har så fina bloggläsare som er är ju bara för härligt. Ni ger mig så mycket positiv respons! :') - Tack för det! Menmen, nu ska jag återgå till mina bloggprojekt, så att vi hörs lite senare!

Förresten, vad tycker ni bloggläsare om att ha lite tävlingar här på bloggen där ni vinner länkningar? Då lär ni ju minst få ett par hundra läsare mer! ;) Kommentera och skriv vad ni tycker.


Dagens lunch:

MUMS!!



12:10

Godmorgon!
Nu är jag vaken efter att ha sett skräckfilm hela natten! ;) Som sagt så kollade jag på The Ring 2, och den var inte så jätteläskig. Dock missade jag första halvan tror jag, vilket gjorde att jag inte hängde med helt, men jag förstod ändå det mesta eftersom att dom förklarade så bra i filmen. Sedan är jag ingen sån person som blir riktigt rädd pga' skräckfilmer (tror jag?), utan jag tycker mer sånt är lite spännande/kul, om ni förstår? Så att jag kände mig helt lugn. Men jag rekommenderar verkligen er att se den, för den var rätt så bra. Och ja, jag kunde sova utan problem efter filmen! ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag får väl ta dagen som den kommer. Dock ska jag träffa Sandra senare ikväll eftersom att hon ska ge mig lite pengar (som hon är skyldig mig). Det är väl det ända jag vet händer idag! Men det kommer säkert upp fler planer under dagen. Snart hade jag iallafall tänkt käka lite frukost, mamma har nämligen köpt bageribullar till mig idag mums!! - Vad ska ni bloggläsare göra idag? :D




Just nu: The ring 2.

Är det någon av er bloggläsare som har hört om skräckfilmen The Ring? Jag vet att min Pappa berättat en del om den filmen, och tydligen ska den vara rätt så läskig. Det märkliga var att jag satt och kollade appen tv.nu på min Xperia arc då jag plötsligt ser att filmen "The Ring 2" går på Tv just nu. Så att nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på den.. mer information om filmen får ni imorgonbitti! GODNATT..


Härlig Fredagskväll! :D

Nu hade jag tänkt berätta lite mer om min kväll *blink*!
Som sagt så har jag haft en del ärande över telefon idag, angående bloggen faktiskt, vilket jag tyvärr inte får berätta för er bloggläsare. Hur mycket jag än skulle vilja! ;) Annars så har jag bara varit med Sandra idag, först kollade vi lite på En mor till salu och efter det blev det utgång. Jag träffade även på Syv (som hjälper en med gymnasieval osv) när jag var ute, haha! Vi stod och pratade ett tag, vi snackade bla' om mina betyg, vilken linje jag valt samt skola. Man får ju reda på om man har kommit in på skolan i Juli så att det är ett litet tag till. Men det ska inte bli några som helst problem sa hon, så att det känns bra! ;) Jag och Sandra träffade även N en liten stund, vilket var trevligt. För er som undrar kan man väl säga att det är en "bloggkompis" eller vad säger du N? :D

Jag har helt enkelt haft en mycket trevlig kväll, och jag vill tacka dig Sandra för idag.. du är bäst! Har du startat din blogg än? ;)





HATAR FLUGOR!!

JAG HATAR FLUGOR..!! Jag var nyss och körde hem Sandra och ni tror inte att det flyger en fluga rätt in i ögat på mig. Jag trodde seriöst att jag skulle bli blind, örk!! Jag verkligen hatar flugor.. det är det värsta som finns, och tyvärr så är det flugsäsong nu på sommaren. *SUCK*! Jaja, jag berättar mer om min kväll lite senare..!

"En mor till salu".

Godkväll! :D
Just nu är jag som sagt med Sandra och vi har det jättetrevligt! Vi snackar lite skit, äter och dricker gott samt väntar på att En mor till salu ska börja. Det är ett humor program som går i olika städer (min mormor och morfar brukar åka och se det), och jag måste faktiskt säga att det är skitkul! Det finns olika sorters pjäser fast med samma personer. Som en "TV-serie" fast som sker live. Det är något ni verkligen borde kolla på.. det börjar nu på TV4! ;) Min personliga favorit i sånna här sammanhang är Eva Rydberg, hon är så jäkla rolig *haha*!

Är det någon av er bloggläsare som sett det förut?!




Jag och Sandra just nu.


Choklad för hela året? ;)

Någon av er bloggläsare som har ätit Marabou Polkachoklad? - Visst är den god? ;)
Vi har nämligen choklad för hela året här hemma eftersom att min Pappa fått ta hem gratis marabou-choklad ifrån sitt jobb (dom hade kartonger fyllda med Polkachoklad). Själv gillade jag inte polka så jättemycket innan jag började äta chokladet, men nu älskar jag det. MUMS vad gott det är! Jag tror vi har ca' 30 stycken hemma om inte fler, och det är 200 grams för den delen också haha! Själv tycker jag att det är skitgott med choklad och ett glas mjölk nu till sommaren.. det bara smälter i munnen. :D
Har ni inte provat chokladet än, isåfall är det verkligen dags att köpa hem det!!



Internetet krånglar..

Godmorgon alla kära bloggläsare! - Sovit gott? :D
Det har iallafall jag gjort, även fast jag är rätt trött faktiskt. Men det är ju inte så konstigt eftersom att jag inte lägger mig förräns vid 02-03:00 varje natt, sjukt va?! Speciellt när man blir väckt vid den här tiden av Mamma, Pappa eller min lillebror *suck*! Menmen, idag har jag en del planer.. jag ska nämligen träffa min kusin Sandra eftersom hon är skyldig mig en del pengar samt att vi har en del att prata om som vanligt. :D Jag hade även tänkt jag skulle ringa ett par viktiga samtal idag, *privat*! Man känner sig ju rätt fullbokad haha.. men så är det, speciellt på sommaren, eller vad säger ni? ;) Jaja, nu hade jag iallafall tänkt gå och käka lite frukost samt hoppa in i duschen så att vi hörs lite senare! - Ska även svara på lite kommentarer ifrån er bloggläsare *blink*.

PS. Mitt internet krånglade jättemycket innan.. fick nämligen inte igång det, men nu verkar allt vara som det ska?!



Snabb-lunch *blink*.

Här är ett tips till er som aldrig vet vad ni vill äta, eller helt enkelt inte har orken att göra någon mat. Plus att det är skitgott! ;) Det ni behöver är:

* Mackor (helst runda)
* Smör
*Skinka
* Ost
* Mikrovågsugn

Det ni gör är att ni tar ut hur många mackor ni vill ha (oftast 2 stycken?), efter det brer ni på lite smör, även om dom skulle komma direkt från frysen. Sedan lägger ni på en skinkbit på vardera macka samt en massa ostskivor ovanför det och så sist men inte minst, in i mikron. Det är inte så jättenoga hur länge mackorna är inne i mikron, bara osten har smält. Sen så är det bara att ta ut dom och ta lite Ketchup på (om man vill), och tadaa så har ni fått en PanPizza typ! Enkelt och gott.. smart va? ;)


Sjukaste programmet på MTV?

Jag satt nog och kollade på det mest sjuka programmet som går på MTV innan idag. tror jag, nämligen Criss Angel Mindfreak?! Har någon av er bloggläsare sett det? Han Criss är ju helt sjuk.. jag finner inga ord. Folk kan tycka att Jackass är sjukt, men då ska ni se detta programmet. Det står typ mellan liv och död kan man säga. I dagens program hängde det en massa metallspikar i skinnet på honom (som gör att man kan svimma osv). Och inte nog med det.. en helikopter körde han hängandes sådär över flera 1000 meter, sjukt va?! :o Att man ens kan utmana ödet så mycket.. sjukt!!


Man förstår ju varför programmet heter Mindfreak, eller vad säger ni?!

Angående twilight filmen!

Som ni alla vet så kollade jag på Twilight innan idag. Och jag måste bara säga att den filmen var inte alls som jag hade tänkt/trott mig. Den var nog bättre faktiskt.. jag trodde nämligen inte att det var så mycket händelser (gillar när det händer saker), utan att det mer var en massa prat, osv, osv. Men den filmen var verkligen över mina förväntingar. Det är nog dock inte bland dom bästa filmerna jag sett, men den var absolut värd att se tycker jag. Kanske är det dags att köpa hem dom andra Twilight filmerna nu, eller vad säger ni bloggläsare?! :D




Just nu:


Några filmtips..?!

Jag hade tänkt sätta igång en bra film nu. Själv har jag en massa filmer, dock har jag sett dom flesta tror jag. Men har ni bloggläsare några bra förslag på filmer?! Tänkte isåfall att jag skulle åka och köpa ett par filmer eftersom det ändå är en hemmadag idag för min del (första dagen på någon vecka). Plus att filmer är så himla billiga, jag tycker att dom borde höja priset med ca' 200-300 kronor på varje film, haha! :)

Någon av er bloggläsare som har sett Twilight? Har nämligen första filmen som jag fick för något år sedan men har fortfarande inte sett den. Är den bra?


Ingen moped, men ska ändå ta kortet?!

Som ni alla vet, så sålde jag min moped för några dagar sedan. Och som jag också berättat så gick jag moppekursen förra sommaren som för övrigt kostade hela 4000 kronor. Lite drygt eftersom det var 5 dagars kurs. Och ja, jag klarade kursen, men när jag och min vän Sebastian skulle skriva slutprovet klarade ingen av oss det. Jag tänkte "Äsch, det fixar väl jag någon annan gång!". Men jag har faktiskt inte gjort om det sedan dess.. har inte haft tid och ork. Men det förstår ni kanske..? Man kan ju egentligen säga att jag bara kastat 4000 kronor rätt ut på marken eftersom jag inte fått mitt moppekörkort. Dock har jag bestämt mig för att ta det nu i sommar även fast jag inte har någon moped. Det kostar nämligen bara 200 kronor att göra om det! Jag har även hört att det är mycket lättare att skriva sånna slutprov nu när det gäller både: bil, moped, motorcykel, osv, stämmer det? För jag minns nämligen när jag skrev provet, då tyckte jag att alla svar såg EXAKT likadana ut. Men det är ju bara bra att det är lättare nudå, eller?! Vad tycker ni bloggläsare, borde jag ta kontakt med Vägverket eller inte?


Jag minns att jag skrev sånna testprov för ca' ett år sedan. Och kolla hur bra det gick! :D

12:11

Godmorgon, godmorgon!
Eftersom att jag vaknade 12:45 igår, så var Mamma snabb på att ringa imorse och väcka mig. Men som vanligt somnade jag om en stund till, haha! ;) Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer (första dagen på sommarlovet utan några planer :D), dock ska jag kanske äta frukost hemma hos Sandra. Får se hur det blir med det! Annars så kanske det blir en hemmadag idag?! Skulle faktiskt vara rätt skönt efter en helt fullspäckad vecka, eller vad säger ni?! :) Men det kanske blir en liten utgång senare ikväll ändå.. I love utgångar! ;) Vad ska ni bloggläsare göra idag?


Meloner... bränns!?

Innan idag åt jag lite meloner.. mums så gott det var, har nämligen inte ätit det på flera månader!! Men det är väl nu till sommaren det är "Melon säsong" så att säga?! :D Iallafall så skar Mamma upp ett par bitar meloner till mig och Sandra. Dock ville hon inte ha, så att jag fick alla för mig själv *blink*. Men efter att ha ätit alla melonbitarna känner jag hur det bränns på tungan. Jag visste nämligen inte att meloner brändes?! Kanske inte alls beror på melonerna egentligen.. utan jag kanske åt något som var väldigt varmt innan som kändes nu i efterhand. Dock känns det knappt längre.. blev bara väldigt chockad?! Hmm..



HATAR GOLFBANOR..

ÅHHHH vad jag hatar golfbanor och golfare som inte heller kan träffa bollen rätt för den delen!!!

För er som inte alls vet vad jag pratar om, här är ett inlägg som jag skrev för ungefär ett år sedan:


Och detta var jag ungefär med om idag också. Efter mitt ärende, då jag är påväg hem ser jag att det står en massa gubbar på golfbanan. Och den ena var påväg i samma gångbana som mig, då ser jag att han tar upp en golfboll och sedan går tillbaka. Sjukt va?! Alltså har han slått helt snett, mot cykelbanan där jag gick. Det är ju livsfarligt för oss som går eller cyklar eftersom man aldrig vet om man får en golfboll i huvudet eller något liknande. Det var ju iallafall tur att jag var ca' 50 meter ifrån honom, men ändå!? Vad tycker ni bloggläsare om detta, visst är det sjukt?!


Har jag en anka som kusin..?

Efter att jag gjort alla mina planer för idag stack jag hem till Sandra. Vi var där ett tag och pratade lite, sedan stack vi hem till mig för att hämta en sak jag glömt, och vad det va jag hade glömt får ni tyvärr inte veta! :D Vi snackade om mitt underhållande liv och lite allmän skit som vanligt, hehe! ;) Nej men vi hade hur trevligt som helst. Sedan blev det en utgång.. då jag plötslig hör hur Sandra börjar prata med ankorna?! Jag frågade henne: "Vad håller du på med?". Då svarade hon: "TYST, hör du inte att jag pratar med ankorna?". HAHA, jag dog av skratt.. det roligaste som hänt på länge! :D
My cousin is best!


Hmm.. man börjar undra?!

Man börjar undra vad folk egentligen gör med sina ytterkläder när dom är utomhus. Efter mitt ärende, alltså när jag var påväg hem, såg jag en massa skor, mössor, jackor, osv, osv som bara låg på marken. Konstigt va?! Och hälften av kläderna var inte hela heller.. väldigt underligt, haha! Kanske borde man lägga lite pengar på marken så att folk kan gå och köpa nya ytterkläder? ;)



Mobilblogg.

Just nu är jag påväg för ett litet ärende.. kommer förmodligen att vara borta ett par timmar, men jag kommer säkerligen mobilblogga lite till för att underhålla er bloggläsare! ;)
Hmm.. vart är jag påväg?!


Sovit bort halva dagen...?!

Haha, det känns nästan så eftersom jag snart ska gå iväg för ett ärande, samt träffa en massa vänner! Undra bara hur ska jag hinna med allt?! Ibland kan det faktiskt vara sjukt jobbigt att ha så mycket att göra.. är det inte bloggprojekt är det vänner, skola, viktiga telefonsamtal, osv, osv. Menmen, det ordnar sig säkert. Dock måste jag först och främst fixa mig lite innan jag går ut i detta fina vädret. Bloggar mer sen.. ha det bäst alla fina läsare! :D


Sovmorgon *blink*! ;)

Godmorgon alla bloggläsare! - Sovit gott? :)
Det har iallafall jag gjort och för en gångs skull fick jag faktiskt sova ut idag (första dagen på hela sommarlovet), vilket var otroligt skönt. Så att nu känner jag mig jättepigg och full med energi. Det betyder att jag kommer hinna med alla mina planer jag har för idag, dvs som är en hel del. Är det bara jag som gillar att ha planer för varje dag nu på sommarlovet? Visst kan det vara skönt att bara vara hemma en dag och ta det lugnt, men eftersom man oftast är hemma när det är skola (inte jag dock, hehe), så är det ju bara bra att man har lite saker att göra när man väl har lov, eller vad säger ni? ;) Nu hade jag iallafall tänkt att jag skulle äta lite frukost samt hoppa in i duschen och sedan ringa ett par samtal *privat*, men vi hörs lite senare! :D


Svar på tal:

Svar: "Haha, att man ska behöva säga det OM och OM igen. Jag får absolut mer än 2 kommentarer på mina blogginlägg plus att jag även får en del mail. Så att du vet inte riktigt vad du pratar om. Och om du inte visste det så har jag också visat att jag har ca' 200-300 läsare om dagen! :) Och det beror väl dock inte på hur många kommentarer man får per inlägg för att se hur många läsare man har..? Kolla bara på Kissies bror, Peter08. Han brukar bli länkad av Kissie lite då och då, men inte får han fler kommentarer för det, men han har nog ett par tusen bloggläsare ändå?! Så kom inte här och snacka om något du inte vet! ;) PEACE"

Återigen visar jag att jag var bland dom Topp 3 på bloggplatsens portal för flest läsare, när jag bloggade där!

Sådär, nu var detta "sommarjobbet" över! :D


Jersey Shore!

Är det bara jag som följer Jersey Shore?! :)
Jag tycker att det är en sjukt bra underhållnings program som pågått nu i två säsonger. Eller det är andra säsongen nu. Och för er som inte vet så handlar det om åtta italiensk-amerikaner, med andra ord Guidos, som tillbringar en sommar i ett hus nära stranden i Jersey Shore. I andra säsongen så är det i Miami! Man får följa allt mellan relationer, deras fester, raggande, sex och otrohet. Man får även följa deras vardagsliv då dom jobbade i en klädaffär (Första säsongen) och i en glasskiosk denna säsongen. Helt enkelt ett mycket underhållande och bra program! För er som undar så går det på MTV, och vill man se dom nya avsnitten så är det på Söndagar klockan 20.00, men det går även på veckodagarna vid 02:00. Ni borde se det..! ;)



Fullspäckad dag!

Sådär.. nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg hela dagen!

Det började med att jag stack till skolan och hämtade ett par grejer samt stod och snacka lite med "personalen". Efter det, när jag var påväg hem, ringde Sandra och frågade om jag kunde komma dit snabbt och snacka (privat), och självklart kunde jag det. Men egentligen skulle jag ju träffa mina andra vänner så att det fick gå snabbt. Sen skulle mina vänner köra och hämta mig, men då bad jag dom komma till församlingshemmet istället och då körde vi direkt hem till min ena vän Johanna. Där badade vi (dock inte jag) och hade hur trevligt som helst. Efter det blev det lite bråk på Facebook.. *love it* med en sån tönt.. USCH! Klockan tickade och kom på att jag ville iväg och äta på McDonalds, så att jag fick hem, vilket tog ett litet tag, var för övrigt nära på att slå ihjäl mig själv. Sedan bar det av till McDonalds (som ni såg i inlägget innan). Gissa vem som betalade maten för hela familjen... MOI! Men jag kände att jag kunde bjuda på mat idag eftersom mina föräldrar alltid gör det annars. Så att nu är jag mätt och belåten och hade tänkt sätta mig ner och bara ta det lugnt... låter bra va? ;)

Här kommer lite bilder från idag:

På skolan..
Påväg hem till min vän Johanna för en massa bad, osv! ;)
Har ni bloggläsare haft en bra dag?! :D
Tycker alltid det är lika kul att veta vad ni gjort om dagarna.


Just nu:


Inte hemma..!

Jag är just nu hos mina vänner och badar lite.. hörs om ca' en timme eller något. Berättar allt då.. det blir även lite svar på tal! Hörs strax! ;)

12:35

Godmorgon! :D
Själv gick jag upp för ca en timme sedan, tro det eller ej, för att jag skulle hinna gå en sväng inom skolan innan jag sen förmodligen ska iväg. Själv har jag precis ätit lite frukost samt duschat.. en nyttig frukost idag!! ;) Måste dock skynda mig nu känner jag... för att jag vet nämligen inte när skolan "stänger" eller vad man ska säga. Så att idag är det en rätt fullspäckad dag för min del som vanligt?! Men jag ska försöka hinna med allt jag ska göra..! Vad ska ni bloggläsare göra idag? :)

Min nyttiga frukost! ;)

Nu ska jag försöka sova..

För att jag ska nämligen inom skolan imorgonbitti för att hämta en del saker som jag glömt *whops*! Och då kan jag inte sova till klockan 12-13:00, utan jag får väl gå upp vid 11 kanske?! Sedan ska jag tydligen bada hos några vänner också.. OM det är varmt = minst 28 grader! ;)

GOODNIGHT!


Nya blomsterlandet? :O

Idag när jag var ute och pratade med Sandra angående resan och en massa andra saker som hänt i veckan såg jag att dom höll på att sätta upp en massa lådor med blommor i här i området, vilket jag tyckte var väldigt konstigt. Men det är förmodligen bara för det finns en del i området som kör som idioter, så att det är väl för att inte det ska hända en massa olyckor.. tror jag iallafall?! :O


2011's skämt..?!

Det här är ju årets skämt... helt ärligt. Den stämmer inte för fem öre. Jag har nämligen fler än 113 besökare om dagen.. och absolut mer än 508 läsare i veckan. För er som undrar så har jag ett par hundra läsare om dagen.. och jag blev väldigt chockad när jag såg det här faktiskt. Plus att min blogg inte heter "the legend", utan det var min gamla, gamla blogg som för övrigt är borttagen. Men ändå..? Jag sökte även på Kissies blogg för att se om den här sidan verkligen stämmer till 110 %. Och nej, det kan jag säga att den INTE gjorde, det stod att hon hade 5 läsare i veckan och 1 om dagen eller något sånt. Med andra ord SKITSIDA!

Trött...

Måste vila en stund eftersom jag inte somnar före klockan 03:00 varje dag.. så vi hörs senare! Har ni bloggläsare gjort något kul idag? :)

PS. Tack för alla underbara kommentarer och mail jag får från er, ni betyder!!

Då har man tjänat 5000 kronor! ;)

*KAAAAAATSHIIIING*! $$$$$


Börjat äta nyttigt..?!

Goddag alla bloggläsare! :D
I dagens samhälle pratas det mycket om att det är så viktigt med rätt mat, vad som är nyttigt/onyttigt. Men något jag kom att tänka på igår var att jag äter ändå rätt nyttigt (folk brukar säga att jag bara äter en massa onyttiga saker). T.ex. min lunch igår, då jag åt kyckling och pasta med dressing och till efterrätt lite fruktsallad - jordgubbar, melon och glass. Det är inte så onyttigt egentligen, eller hur?! :D
Inte för att jag alls bryr mig om sådant.. men kom bara och tänka på det igår!!
Dock kanske jag ALLTID borde äta en massa nyttiga saker eller, haha? :)



Just nu: Bästavän i telefoooon!


11:40

GUUUUD vad trött jag är *gäsp*!
Ligger just nu i sängen och mobilbloggar. Orkar nämligen inte gå ner och sätta på min dator och då är det ju superbra att man har den bästa surfmoiblen (Xperia Arc), eller vad säger ni *blink*?! Jaja, snart får jag väl gå ner och göra lite frukost.. för som sagt så har jag ju en del planer idag. Och jag vill helst hinna med alla, men det lär nog inte bli några problem. Men ni får ha de bra så länge alla bloggläsare, hörs senare! :D

Jag just nu!

Dagens planer:


Är det bra att ge "dricks"?!

Ikväll när jag var ute med mina vänner gick vi faktiskt förbi bonden och kollade om dom hade jordgubbar att sälja. Och mycket väl hade dom det! Dock var det ingen där.. så jag tänkte "Äsch, jag lägger en liten peng och sedan drar vi". Jag gav faktiskt bonden lite dricks eftersom att det måste vara jobbigt att stå och sälja jordgubbar hela dagarna.. dock var jordgubbarna rätt sandiga, men det gick ju och skölja av som tur var.. mums!! :D


Jag är grym på frågesport!!

Sådär, nu är jag hemma igen haha! :D Jag har ju som sagt varit iväg även denna kväll hos mina vänner Niki och Johanna. Vi har haft skitkul och snackat en massa skit *blink*! Nej men vi körde faktiskt en frågesport när vi var hemma hos Niki och det gick skitbra för min del. Alla brukar säga att jag är IQbefriad, men jag kunde f*n alla frågorna typ, så att jag kände mig riktigt smart för en gångs skull! :D
(Plus att jag faktiskt gick ut 9:an med 250 poäng), bra va?! ;)

Just nu:


Har sålt min moped nu *blink*!

Godkväll alla blog readers! :D
Som en del av er säkert vet så köpte jag en moped själv för ca' ett år sedan för hela 6000 kornor, en Boatian 09. Jag gick moppekursen och jag klarade den, osv men det jäkla provet man ska skriva för att få körtkortet har jag inte klarat än, anledningen till det är att jag har haft alldeles för mycket skolarbeten och en massa andra saker som har varit viktigare. Dock skrev jag upp en gång och fattades typ 7 poäng. Men vad jag har hört så är det mycket lättare nu än vad det var när jag skrev det. Jag minns nämligen när jag satt där och alla svar var exakt likadana. Menmen, jag tänker fortfarande skriva upp och ta det kortet.. för annars har jag gjort av med 4000 helt i onödan. Jag sålde min moppe för 5000, så att det känns sjukt bra eftersom det var jag själv som köpte den också! ;)



Onlinepianist.com

Jag är helt säker på att en del av er bloggläsare spelar keyboard/piano, eller hur?! Och då vet jag en perfekt hemsida för er (även för er som vill lära sig spela), nämligen onlinepianist.com. Där kan man söka på en låt och så visar dom exakt hur man spelar, med både vänster, höger hand och båda händerna. Man kan även sakta ner låten om man tycker den går för snabbt. Jag har faktiskt lärt mig en hel del därifrån.. för som sagt så är jag självlärd när det gäller keyboard, osv. Och om jag kan.. kan väl ni också?! ;) Ne men jag är faktiskt väldigt musikalisk av mig, har alltid sjungit, försökt spela, osv, osv. Så för mig är detta lätt. Menmen, ni kan väl allt testa iallafall..? :D


Kvällen är din:

Eftersom att jag missade stort sätt hela "Kvällen är din" igårkväll, så hade jag tänkt kolla på "reprisen" nu. Det är tur att det finns Tv4 play på nätet, så att man kan se exakt allt som gått på TV under tidigare dagar, osv. Jag såg dock dom sista 30 minutrarna på programmet kanske, men eftersom jag var med några vänner så snackade man mer än att kolla, haha! Jaja.. jag får väl se vad som verkligen hände i gårdagens program nudå. Hörs senare! :D


12:45

Godmorgon, godmorgon!
Igår blev det en väldigt sen kväll för mig.. gick nämligen inte och la mig förräns vid 03:00, sjukt va?! Men så är det när man är ute hela kvällen samt kommer hem och snackar med gäster. Dock hade jag en supertrevlig kväll igår! :D För er som undrar så var det två vänner som kom hit igår, som vi känt typ hela livet! Menmen, idag har jag inga speciella planer förutom att träffa Sandra och prata om lite saker som händer igår (privat) samt om Rhodos resan som förmodligen sker i Juli! ;) Först måste jag nog äta lite frukost... och frukosten idag blir nog lite... godis!?

Vad gjorde ni bloggläsare igår?!


Final - Talang 2011 = 500.000 kronor!

Var det bara jag som såg finalen av Talang 2011 i Fredags?! :D

Jag kollade lite halvt faktiskt, pga personliga själ, men jag såg iallafall alla genomgångarna på alla finalisterna. Och dom två jag tyckte var mest vädrig vinsten var; Simon Westlund - Kuben och Steve - Sångaren. Det var precis dom två som stod mot varandra om att vinna Talang 2011. Så att Grattis Simon Westlund till vinsten!! Vem tyckte ni bloggläsare skulle ha vunnit? ;)


Sådär, nu har gästerna gått!

Sådär, nu har som sagt gästerna gått, men det ha verkligen varit supertrevligt att dom varit här! Dock har jag inte varit hemma så mycket eftersom att jag kom hem för en liten stund sedan, menmen.. vi satt och pratade lite nu innan dom stack! ;)
Vi pratade bla om Rhodos-resan. Får se om det blir av, men förmodligen blir det i Juli någon gång. Själv måste jag prata med Sandra om hon nu ska med, jag hoppas att hon vill iallafall, men det kostar ju en del eftersom vi ska ha All Inclusive, osv, osv.
Jaja, det lär säkert bli hur bra som helst! :D Annars så har jag bara träffat två vänner ikväll, vilket har varit fantastiskt trevligt. Vi har haft det skitkul.. vilket jag behövde. Dock blev jag lite irriterad i slutet (pga andra saker.....), men förutom det så har det varit en härlig kväll! ;)

Här kommer bilder som jag lovade;




Berättar mer om kvällen senare..

Gästerna är nämligen fortfarande här..! :D

Utgång!! :D

Nu blir det utgång.. bilder kommer senare. Ha en trevlig kväll alla bloggläsare! ;D


Är det värt det..?!

Såhär såg mina fötter ut efter att ha klippt gräset:

Helt svullna och tjocka.. det måste ha varit pga att jag hade helt fel skor på mig i början (innan jag tog på mig FlipFlop) när jag väl klippte. Det var för övrigt skitjobbigt och det är TUR att jag får lite pengar av att göra det..!! Men jag undrar om det verkligen är värt det.. vad tycker ni bloggläsare? :)



PS. Snart får vi gäster.. och förmodligen blir det en utgång lite senare ikväll!

Svar på tal:

Förstår inte riktigt din kommentar?! Vår förra Platt-TV vi köpte gick i sönder och vi lämnade tillbaka skiten och köpte en ny som för övrigt var dyrare?! Vad är det som är skryt me det? Det är ju tråkigt att inte du är så rik så att du kan köpa en Platt-TV, och att du ser mig som rik är ju bara awesome *blink*! Skaffa dig lite pengar.. PEACE! ;)

Nya platt-TV:n!

Just nu: Klipper gräset..


Men vad gör man inte för att få lite pengar *blink*!? ;)

Första dagen på sommarlovet!? ;)

Godmorgon alla sushines!
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort, dock blev det inte så jättesent igår vilket var skönt. Plus att jag kände att jag fick sova ut idag, även fast jag blev väckt av en massa SMS. Idag vet jag inte alls vad som händer, förmodligen blir det väl att jag träffar ett par vänner bara, men det blir nog senare ikväll eftersom jag ska ut och sola nu om en stund. Kan ni förstå att det är sommarlov?! Jag förstår fortfarande inte det alls.. men det kommer väl om någon dag/vecka? ;) Nu hade jag snart tänkt att jag skulle käka lite frukost sedan lägga mig ute i solen en stund, så att vi hörs lite senare!

Veckans App:

Jag har en ny idee nu inom bloggen. Nämligen att jag hade tänkt ha en Kategori som heter Veckans App, där jag kommer tipsa om olika sorters appar till bla' Xperia Arc. Helt enkelt dom Apparna som jag tycker är bra och nödvändiga! Låter detta som en bra idee? ;)


"Går det att ha en blogg som heltidsjobb?!"

Helt ärligt så vet jag faktiskt inte. Det beror helt på vem personen är, vad den skriver om, hur den framställer sig i media, osv, osv. Men jag tror faktiskt att det skulle kunna gå.. kanske inte som heltidsjobb men absolut som halvtid. Vad tror ni?! Tror ni att det går att blogga som ett heltidsjobb?! Glöm då inte att man tjänar rätt bra på att blogga. Många tjänar MER på att blogga än att jobba vanligt, så att why not?! Hmm..?! ;)



Ännu en ny platt-TV!

Eftersom det var fel på vår platt TV som vi köpte här om dagen, så lämnade vi tillbaka den idag och köpte en ny. Som för övrigt var mycket dyrare och bättre! Sjukt att det ska vara så dålig kvalité på vissa TV-apparater..

Nya TV:n!

Köpte jordgubbar idag.. för EGNA pengar! ;)

Som ni alla såg i förra inlägget var jag och köpte jordgubbar, 2 liter för 100 kronor vilket inte alls var så mycket pengar tycker jag. Dock fick jag betala för Sandra också (i'm rich), men det gör absolut ingenting eftersom hon ändå finns där för mig om det är något. Själv tyckte jag att det var alldeles för mycket jordgubbar.. tror där var ca' 50 stycken tillsammans och man blev proppmätt efteråt. Men gott var det... MUMS! ;)
Har ni ätit några jordgubbar i år alla bloggläsare?! :D



Inget internet..

Pappa har tagit det av någon konstig anledning.. men vi hörs senare! :O

Just nu:


Mina betyg *blink*!

Det slutade med att jag fick exakt 250 poäng! Och ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt hyfsat nöjd.. ;)
Med andra ord; 2 MVG, 12 VG och 2 G!

Sommarlov nu *woho*!

Godeftermiddag alla kära bloggläsare! :D
Vill börja med och säga att det har varit lite halvt dålig uppdatering, men det är pga' det sista man skulle fixa i skolan. Men nu har jag som sagt sommarlov och allt är som det ska igen *blink*! Idag var det som sagt skolavslutning, vilket betyder att jag nu slutat "grundskolan" eller vad man ska kalla det och är nu ett steg närmare vuxenlivet! ;) Dagen började med att jag gick till församlingshemmet (där vi skulle samlas) och efter en stund kom där massor med föräldrar, folk, elever, lärare, osv, osv, dit.
Och då var det dags för kören att sjunga lite, samt några solister. Sedan höll "delägaren" ett litet tal, samt att lärarna gav ut lite stipendier till en del elever. Det var helt enkelt jättetrevligt och det kom en del tårar ifrån vissa! Efter det var det bara att gå tillbaka till klassrummen och äta lite glass plus få lite mer info om gymnasiet. Och sist men INTE MINST betygen (och mingel)! :D

Själv tycker jag både att det ska bli skönt som f*n, men samtidigt tråkigt att lämna dom personerna man verkligen tycker om, dvs' mina vänner, osv. Men eftersom att min Mamma jobbar på skolan så kommer jag hälsa på lite då och då. Så att det känns bra! Plus att man fortfarande kommer ha kontakten med sina vänner. ;)

Här kommer lite bilder från idag:

Blondie, hehe! ;)




<3

Som ni alla vet så var Katerina min favorit i Big Brother, och man kan inte mer än att älska henne, eller vad säger ni bloggläsare?! ;) LOVE KATERINA!!

Mer info om dagen! ;)

Idag skulle vi ju som sagt antingen åka till stranden eller kolla på film! Och det blev såklart film pga' vädret. Själv trodde jag faktiskt att det var rätt varmt så att jag tog på mig shorts, flip-flop och allt, haha! :o Dock var det bara ca' 13 grader, vilket var oehört kallt. Sedan har det ju även blåst en del idag, vilket har gjort att det känts ännu kallare. Men iallafall så kollade vi film idag och åt en massa godis, chips, ostbågar och det var även flera liter läsk att dricka! ;) Vi såg 2 filmer som var helt OK. Förstod dock inte riktigt innebörden i en av dom, men det funkade ändå. Själv slutade jag faktiskt över 1 timme tidigare pga' olika själ, så att jag och en till blev hemkörda tidigare (inget ang' oss), så att det var hur bra som helst. Dock stannade jag kvar och hjälpte till lite med dom som är i skolkören. För en gångs skull ska jag faktiskt sitta i publiken och lyssna samt titta. Annars har jag ju alltid varit med och sjungit, osv, ända sedan jag gick i förskolan eller något haha!

PS. Förlåt för sen uppdatering.. men så fort jag kom hem vilade jag eftersom jag var så himla trött..

Menmen, här kommer lite bilder från dagen:





STRESSAD..

Vaknade precis och jag ska vara klart om en liten liten stund eftersom att jag ska skjuts.. så att vi hörs senare under dagen!

Haha, kolla vad jag såg nyss..

Nämligen att min skola är med i TV (*******), dom pratade om friskolor, och hur mycket kommunala skolor har förlorat elever, osv, osv. Men det är väl inte så konstigt när friskolor är bättre *blink*!? ;)



Lång och jobbig dag imorgonbitti...?!

Imorgonbitti ska vi som sagt till stranden eller se film. Men i vilket fall som helst måste vi ta oss dit själva eftersom inget av det är på själva skolan, vilket genast gör det jobbigt och svårt. Dock fixade jag skjuts dit med en klasskompis (tack!!!!), men hem vet jag inte riktigt än!? Jag får ju ta med busskort (mammas) ifall det skulle bli problem på vägen hem, så att jag iallafall kan åka därifrån. Jaja, det lär förhoppningsvis inte bli några problem.. men man vet aldrig. Det positiva är iallafall att vi börjar 1 timme senare och att vi ska äta en massa pizza, (som man slipper betala för *blink*) samt att vi förmodligen slutar lite tidigare än vanligt. Men det där med busskort, Jojo, hur f*n går det till, haha?! :(

Shit vad man förändras på några år...!

Eller vad säger ni?! ;)

FÖRR


NU


Förlåt!!

Förlåt för dålig uppdatering, men så fort jag kom hem var jag tvungen att gå till Farfar för ett ärende. Nämligen att lämna tillbaka en sak som Pappa hade lånat till gräsmattan. Jag vet dock inte vad det heter! Och när jag hade kommit hem, hade jag tydligen tappat ett tillbehör till den här saken, vilket gjorde att jag fick gå tillbaka hela vägen för att hitta det. Tråkigt nog hittade jag inte det.. så att jag ska ut och kolla nu igen! Vi hörs senare ikväll.... :D



08:04

Godmorgon alla bloggläsare, sovit gott?! :D
Det har inte jag gjort, eftersom att det har varit så jäkla varmt. Jag bara vrider och vänder på mig hela tiden.. sjukt jobbigt. Själv har jag nästan precis gått upp, tagit en dusch samt ätit frukost, gottgott. Om ca' 40 minuter ska jag gå till skolan, och idag ska vi bara städa hela dagen.. kul va?! ;) Så att det lär inte bli några lektioner precis, sen imorgon ska vi till stranden tror jag hela dagen, om inte så blir det väl film. Det är nämligen vädret som bestämmer! Menmen, vi hörs när jag kommit hem igen, ha det bra!

Grattis till vinsten Sverige!

Finland kände sig väll rätt krossade... 5-0 till Sverige, eller har jag fel?! ;)


Automatisk gräsklippare!?

Är det vanligt med automatiska gräsklippare?!
För idag när jag gick hem ifrån skolan såg jag att det var någon sorts maskin som rörde sig på en gräsmatta. Trodde först det var något helt annat, men det visade sig vara en automatisk gräsklippare, vilket jag typ aldrig sett förr. Dock var det väldigt fashinerade att det finns en sån pryl. Förstår absolut inte varför alla i Sverige inte har en sådan eftersom att det går smidigare och är förmodligen bättre också. Nej, idag går alla med gräsklippare som hörs som f*n och är klumpiga och stora, osv. Själv hade jag tänkt skaffa en automatisk gräsklippare när jag blir stor! - Låter bra va? ;)


Dagens köp:

Glömde berätta att vi köpte ännu en ny platt-TV för ca' 5000 kronor idag. Den fungerar jättebra, dvs' bra bild, kvalité, osv, osv. Ett mycket bra köp helt enkelt! *blink* ;)

FÖRE - EFTER bild!

Sådär, som sagt så färgade jag håret igår. Dock färgade jag det bara en gång eftersom jag ville låta min hårbotten vila lite. Så att nu är hälften av mitt hår som jag brukar ha det, dvs skitblont/vitt, sen resten är väl blont eller vad man ska säga. Men jag färgade det från mörkbrunt till blont och det var skitbra resultat på en färgning tycker jag! :) Jag skulle kunnat fixa allt igår, men kände att jag behövde vänta ett tag, därför valde jag att vila ett par dagar! Hade nämligen tänkt färga om håret på Torsdag så att det blir som jag brukar/vill ha det.

Menmen, här kommer Före och Efter bilder änsålänge:

Före


Efter

Som ni alla ser så är det bara det yttersta som är lite "sisådär", sen är resten helt vitt. Dock kunde jag fixat detta igår, men kändes bättre att vänta ett par dagar.. eller vad säger ni?! ;)

Som vi fixa och dona-de igår!!

TAKE A LOOK:



Tro det eller ej!! ;)

Men jag badade faktiskt i poolen, eller rättaresagt jag tog ett dopp, vilket var väldigt skönt faktiskt. Dock var det bara 22 grader vilket är alldeles för lite för min del. Vill minst ha 26-28 om jag ska bada. Men nog om det nu! Idag hade jag ju som sagt mitt muntliga prov i fysik vilket faktiskt gick jättebra, jag klarade det och fick VG *superglad*! Plus att jag har höjt mig i en massa andra ämnen.. vilket gör att jag ligger runt ca' 250 poäng, vilket är rätt OK fakiskt. Så länge jag kommer in på mitt gymnasie är jag nöjd. Och ja, jag får pengar för mina betyg! Jag har tjänat ungefär 7000 på att gå i skolan, inte dåligt va?! ;)
Annars så har skoldagen varit jättelugnt, eftersom vi bara snackat, kollat filmer samt haft "betygsnack". Om 3 dagar är det sommarlov *wohoo*!

Förresten, skulle det inte bli dåligt väder idag... jag hade ju värsta jeans och tjocktröja och allt på mig, så är vädret såhär fint:


Just nu: Bad i poolen!!

Uppdaterar mer om en liten stund *blink*! ;)


08:16

Godmorgon, godmorgon! :D
Själv har jag precis vaknat och tagit en varm dusch, vilket var väldigt skönt. Dock är jag riktigt riktigt trött faktiskt.. eftersom det inte blev så många timmars sömn inatt. Klockan ringde nämligen 06:50, tidigt va?! Men eftersom det är så lugna dagar kvar i skolan så känns det rätt OK. Jag kom just på att jag har mitt muntliga "prov" idag, som jag knappt kunnat öva på pga' blixten igår. Så att jag får helt enkelt kolla igenom det snabbt nu!! Annars är dagen som vanligt, vilket betyder att jag är hemma vid 15:00. Jaja, nu måste jag plugga.. hörs i eftermiddag! ;)

Är ni spända på att se hur mitt hår ser ut?! *blink*


Sjukligt varmt..

Det är så fruktansvärt varmt i mitt rum.. vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är nog som i uterummet den dagen jag visade temperaturen (över 36 grader), sjukt va?! :o Kanske ska jag lägga mig i soffan istället för sängen eftersom jag har en loftsäng (som för övrigt är väldigt hög) och då blir det oftast mycket varmare!! Eller så tar jag in fläkten som jag hade hela förra sommaren som hjälpte mig något enormt mycket. Det var tack vare den jag kunde sova om nätterna eftersom det var så sjukligt varmt.. och då snackar vi "Rhodos-värme". Kanske är det dags att leta upp den igen..?! :D


JÄKLA BLIXT..!!!

Förlåt för dålig uppdatering, men den jäkla blixten har ju totalt förstört hela kvällen, eller vad säger ni?! Det blixtrar som tusan och det ha gjort att både TVn och datorn slutat fungera. Menmen, nu är det i stort sätt över, som tur är!! Det tråkiga är att min bror är så fruktansvärt rädd för åska och blixt att han inte vet vart han ska ta vägen så att jag har fått sitta och förklara för honom att den inte är så farligt!! Men just nu sover han, vilket är skönt!! :D Jag vet även att ni ville se resultatet på hårfärgningen.. och eftersom jag inte haft tid till att göra något så har jag faktiskt inte tagit några bilder. Så att ni får tyvärr vänta tills imorgon, men det gör väl ingenting *blink*?! ;)

Resultatet av färgningen får ni se senare ikväll! ;)

STAY TUNED!


Just nu:


Dags att sätta upp poolen! :D

Nu ska vi som sagt sätta upp poolen, så nu lär det bli arbete ett rätt bra tag.
Jag som hatar att arbeta.. men som förtjänst kan jag ju ta ett dopp senare *blink*! ;)

Plugg..

Just nu sitter jag i vårt nya uterum och pluggar lite. Jag har ju som sagt en redovisning imorgonbitti på kärnkraft, hur det går till, osv, osv. Själv förstår jag verkligen ingenting, men vad har jag för nytta av att kunna sånthär egentligen?
Det ska bli så skönt att börja gymnasiet då man siktar in sig på dom ämnena man är duktig i och vill lära sig mer av. Och med det menar jag att jag slipper läsa om en massa kärnkraft, H2O och sånt skit, haha! Menmen, jag får väl tänka positivt eftersom att det är mitt sista "prov" eller vad man säger. För att denna veckan lär bli riktigt lugn, vi ska nämligen bara kolla film, åka till stranden, käka pizza, etc.
Så att det lär bli en sjukt bra vecka för min del! :D
Jaja, nu måste jag fortsätta med pluggandet en stund..



Sveriges Nationaldag idag!

Godmorgon! ;)
Idag är det som sagt Sveriges nationaldag, vilket betyder att man är ledig även denna dag *härligt*! Dock vet jag inte riktigt vad man ska fira.. menmen, jag är iallafall glad pga' ledigheten. Själv läste jag precis lite på nätet, och innan år 2005 var man inte ledig på nationaldagen, sjukt va?! Man borde väl ändå vara ledig en sånhär dag (tur man är det nu åtminstone), eller vad säger ni?! :) Imorgon är det iallafall skola, *buuhuu*, och jag kom precis på att jag ska ha en "redovisning" imorgon om kärnkraft, osv, som jag måste få VG på för att behålla mitt betyg! *SUCK.. tur att skolan snart är över.* Dock hade jag tänkt att jag skulle göra lite frukost, sedan lägga mig ute i solen och sola en stund. Helt enkelt koppla av lite. Så vi hörs om en stund!


Simon vinner Big Brother 2011:

Här är ett klipp för er som missade finalen idag - när Simon vinner hela Big Brother!


Mer om "min kväll".

Som ni alla vet skulle vi äta middag hemma hos min Farfar, dock kom jag lite sent, menmen.. fint folk kommer sent brukar man väl säga?! ;) Egentligen så ändrades alla mina kvällsplaner för idag när vi skulle dit. Jag skulle nämligen träffa en nära vän jag inte träffat på flera månader samt färga håret, osv. Men det är ju tur att man är ledig imorgon också då ju, så att jag kan ta igen allt det där, haha! :D Dock var det faktiskt rätt trevligt att åka hem till Farfar och käka lite god middag. Jag kan ju säga såhär att jag var grymt hungrig eftersom att jag bara hade ätit frukost på hela dagen. Och efter all mat var jag proppmätt, det kändes nämligen som om jag skulle sprängas! Men dom bjuder alltid på riktigt god mat, så att jag var inte ett dugg bekymrad! ;) MUMS..




Simon Danielsson står som vinnare i Big Brother 2011! :D

*WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!* :D

Först och främt ett stort Grattis till Simon som vann Big Brother 2011. Det var absolut helt rätt som vann, för att han har varit bland dom mest ärliga, godhjärtade och omtänksamma där inne! Anledningen till att jag inte "hejade" på honom var för att han var alldeles för tråkig och han var snäll mot exakt allt och alla. Det skulle varit lite mer fighter (som det blev i slutet *blink*), osv i huset från hans del. Men jag har aldrig ogillat honom, för han är en riktigt bra människa. Martin som var så självsäker, HAHA, och Peter.. äntligen åkte dom ut med huvudet före. Lika gott åt dom!! :D Men det bästa med Simon var att han var omtyckt av exakt allt och alla, både inne i huset och utanför. Och det måste vara sjukt härligt att gå ut med 500.000 kronor för att ha varit isolerad i ett hus med fullt av människor i 106 dagar haha. Själv tycker jag absolut att han var en värdig vinnare.. och ska jag vara helt ärlig hade jag blivit skitarg om Martin eller Peter vann (mest Peter). Jaja, nu festar dom på och har det bra!
Jag kan ju säga såhär att jag kommer verkligen sakna Big Brother nu när det är över. Det har verkligen varit grymt underhållande att titta på och det är ett mycket bra program för samhället tycker jag!! Menmen, ännu ett stort Grattis till Simon! :D






Just nu: Big Brother finalen 2011!


Försnack.

Jag har precis kommit hem och satt igång Big Brother på webben där det just nu är lite försnack innan själva finalen börjar, klockan 21.00! Dom håller just nu på att snacka med Gurkan, och för er som undrar ska han uppträda under programmets gång!! :D Det ska bli väldigt spännande att se vem som vinner Big Brother 2011. Själv HOPPAS jag verkligen att Simon vinner eftersom jag inte gillar Martin och Peter alls. Vem hejar ni bloggläsare på??

Och ja.. jag kommer att berätta mer om kvällen senare!! ;)




Ändrade planer!!

Ändrade planer.. jag skulle ju som sagt färga håret idag, men det hinner jag inte eftersom vi ska äta middag hemma hos min Farfar. Själv känner jag mig rätt stressad, för att vi skulle nämligen ha varit där för ca' 10 minuter sedan. Menmen, jag bloggar så fort jag kommit hem igen. Tänker dock inte vara där så länge!
Ni får iallafall ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare! :D

Pool-time! ;)

Nu har Mamma och Pappa precis kommit hem efter att ha handlat i ett par timmar. Dom har bla' handlat en stor pool, vilket jag skrev i förra inlägget, som vi ska ha på vår tomt! Egentligen var det meningen att vi skulle skaffa en nergrävd pool, men vi får se hur det blir med det. Förmodligen fixar vi kanske det till nästa år eftersom det är så mycket annat som är viktigare nu, såsom vårt nya uterum, resa utomlands, osv, osv. Så för tillfället får det räcka med en stor uppblåsbar pool. Det är mest för min brors skull vi köpte poolen, för jag själv kommer nog inte bada alls så mycket som han kommer att göra. Men nu på sommaren lär det nog ändå bli en hel del bad i poolen eftersom det kommer vara så fruktansvärt varmt. Så att då kan man ju gå ner och svalka sig snabbt istället för att åka till stranden om man någon dag känner sig trött!!
Låter gött va?! ;)





Nyhetsmorgon - Intervju med finalisterna i Big Brother!


11:40

Godmorgon alla bloggläsare! :)
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort.. dock blev det rätt sent igår och jag känner mig väldigt trött och sliten. Menmen jag piggnar väl till om en liten stund. Idag är det iallafall full rulle hemma eftersom Mamma och lillebror kom hem ifrån Stockholm igår. Man får helt enkelt inte sova om man säger så.. *suck*! -.-' Men iförsig så är Mamma och Pappa iväg och ska handla en stor pool nu till sommaren. - Bra va *blink*?!
Nu lär det ju bli en hel del bad i sommar, haha! För övrigt ska jag färga mitt hår idag, spännande, och kolla Finalen av Big Brother 2011, spännande x2, plus en massa mer. Så att man kan ju säga att det är en rätt fullspäckad dag för min del, eller vad säger ni?!

PS. Som sagt så har jag en telefon i mitt rum, som väckt mig stort sätt hela "lovet", och igårkväll stängde jag av ljudet på den så att ingen kan ringa och väcka mig på morgonen. Och vad tror ni inte min Pappa gör? Jo han försöker ju självklart att ringa och väcka mig när han är hemma. Men smart som jag är hade jag stängt av ljudet, så det blev inte så lyckat, hehe! ;)



GLÖM EJ!!

Glöm inte att jag svarar på en del kommentarer från er bloggläsare!! :D
Och ännu ett stort tack för all positiv respons jag får ifrån er, det värmer verkligen. Här kommer ett exempel på hur det ser ut när jag svarar på era kommentarer:


*SUCK..!*

Det var ett jäkla snack om inlägget jag skrev angående citroner, att det inte gör håret blont. Det kanske det gör, men jag själv skulle aldrig ta citroner i håret för att få det blont, aldrig. Och vissa pratar om att håret blir slitet, det är inte säkert.. mitt hår slits inte när jag färgar det blont?! Och vissa säger även att det blir tort, visst det kanske det blir på en del personer, men då kan man ta hårinpackning som mjukar upp håret. Själv blir mitt hår varken slitet eller tort när jag färgar det blont, brunt eller vilken färg som helst. Jag tycker iallafall att om man nu ska färga håret, ska man färga det ordentligt, punkt slut! :)


Kvällen är din:


Hiss/Diss?!

Nu har jag bytat min "tillfälliga" header till den jag hade tänkt ha från hela början! ;)

FÖRE:


EFTER:


Dags att städa rummet kanske....?!

Har nämligen inte gjort det på ett par veckor, så kanske är det dags nu, eller?! :(
En sak som är väldigt säkert är att jag ska ha städerska som städar och sköter allt sånt skit till mig när jag blir vuxen!



Rhodos 2011?!


Minns ni att jag åkte till Rhodos förra året?!
Jag var där i två veckor, all inclusive såklart, och det var den bästa semestern jag någonsin haft, sjukt härligt. Vi hade tänkt åka dit i år igen, denna gången till det Svenska hotellet kanske?! Dock vill jag vara på samma hotell som förra gången eftersom att all personal var sjukt trevlig och man fick bra service, osv. Det var meningen att vi skulle åka dit i år, men sist så åkte vi ju med nästkusinerna från Göteborg och denna gången kunde inte dom. Och jag vill inte åka dit med familjen bara, eller vill och vill.. det är roligare om man är två familjer eller om man har någon kompis med sig. Därför ska jag kanske ta med mig Sandra dit om vi nu åker, vilket vi förmodligen gör. Dock är ingenting bestämt än.. så vi får väl se vad som händer!! :) - Vart brukar ni bloggläsare åka, om ni åker på semester?!

Här kommer lite bilder från Rhodos 2010!






11:56

Godmorgon!
Shit vad jag mådde dåligt igårkväll, helt sjukt! Dock mår jag mycket bättre nu, så att det känns skönt. Idag kommer iallafall Mamma och lillebror hem, vilket faktiskt ska bli rätt kul om jag ska vara ärlig. Dom hade tydligen en del bilder att visa ifrån Skansen, Gröna Lund, osv. Så det kanske kommer upp en del bilder på bloggen senare idag..?! ;)
Mina planer är idag är att ska jag fixa med min nya header som strax är klar, den är verkligen skitsnygg! Hoppas bara ni tyckr det också *blink*. Nu hade jag iallafall snart tänkt göra en god frukost och kolla klart filmen jag nyss började se. Hörs senare!!

Vädret är på topp även idag, så kanske blir det att jag går ut och solar en stund!

Grattis Sverige!!

Någon mer än jag som kollade på fotbollen ikväll?! Det var Sverige mot Moldavien, och för en gångs skull tyckte jag faktiskt att Sverige spelade bra. Dom hade övertaget stort sätt hela matchen och därmed vann med 4-1, *wohooo*! ;)

Spännande..!

Citroner = Blont hår?!

Jag satt och kollade runt lite här i bloggvärlden då jag såg ett inlägg om hur man färgar sitt hår naturligt blont. Det var dock det sjukaste jag läst, nästan så att jag började skratta faktiskt! Take a look:

S-J-U-K-T, eller hur?! Att man inte bara kan gå och köpa valigt hårfärgningsmedel för ungefär 50-100 kronor. Man ska inte ta en massa citroner och skit i håret för att färga det. Och det är nästan lite tragiskt att läsa om jag ska vara helt ärlig eftersom att citroner inte gör håret blont!! Man märker ju även att det är en liten tjej som har skrivit detta inlägg eftersom att stavningen inte är på topp + att det inte stämmer. Helt ärligt tycker jag att det låter rätt äckligt.. någon som håller med?


Äntligen lite fight i Big Brother huset.. ;)

Nu när det börjar bli finaldags i Big Brother blir det lite fight, denna gången mellan Simon och Peter.. äntligen säger jag bara! ;) Själv tror jag att det kanske beror på finalnerverna eller något sånt. Vad tror ni bloggläsare?


36 grader!! :O

Jag var nyss ute i vårt nya uterum för att se hur varmt där var samt för att hämta en solstol så att jag kan lägga mig och sola en stund! Och gissa hur varmt där va.. jo 36.5 grader, helt sjukt eller hur?! Jag blev nästan kvävd av värmen när jag gick ut dit.
Men sen öppnade jag upp lite och då gick det ner till 30 grader vilket var rätt så lagom faktiskt. Det är sjukt härligt att ha en stor tomt, där det för övrigt är vindstilla, när det är såhär varmt. Speciellt nu till sommaren. Dock kan det ju bli kanske för varmt, men då är det ju bra att vi ska köpa en stor pool som man kan bada i ifall man skulle tycka att det blev för varmt *blink*! ;) Jaja, nu hade jag iallafall tänkt gå ut och lägga mig i solen en stund så att man kan få lite mer färg innan skolavlutningen.
Hörs senare! :D

Mitt nya redigeringsprogram! ;)


11:47

Godmorgon alla bloggläsare!! :D
Själv har jag precis gått upp eftersom att hemtelefonen ringde och väckte mig även denna morgonen! Det var Pappa som ringde och frågade om jag var vaken. Han är nämligen i Tyskland med hans kusin (som kom hit igårkväll) och dom är väl förmodligen där hela dagen, så att idag har jag hela huset för mig själv så att säga *blink*! ;)
Annars har jag inga planer alls idag, förutom en del bloggprojekt som jag jobbade med igår. Nämligen min nya header! Men förmodligen blir det väl att jag träffar Sandra en liten stund under dagen om vi båda har tid. Om inte, så blir det en hemmakväll idag, eftersom jag alltid är ute haha, helt enkelt ta det lite lugnt, osv. :)
Vad ska ni bloggläsare göra idag?!


Blondie.. here I come!

Nu till sommaren hade jag tänkt färga mitt hår blont/ljusare, därför köpte jag lite hårfärg (som jag aldrig tidigare använt faktiskt). Jag brukar använda MOOD-Blonde slingor som jag tar i hela håret, men inte just den som jag köpte idag eftersom att den är från mörkt till blont hår! Det ska dock bli spännande och se hur resultatet kommer att bli. Men eftersom min personliga frisör säger att mitt hår tar åt sig färg jättebra, ska det nog inte bli några som helst problem, eller vad tror ni bloggläsare?! ;)


Tack alla bloggläsare för era fina kommentarer!! :)

Är supertacksam för all positiv respons jag får från er bloggläsare!! Det är kul att ni tycker min blogg är bra och underhållande *blink*. Och skulle det vara så att ni har några övriga frågor kan ni alltid maila mig på: [email protected]! :D
Bild från när jag var i Blekinge!

Svenska jordgubbar = SUPERGODA!!

Sådär, nu funkar internetet som vanligt igen och allt är som det ska! ;)

Som ni alla vet så köpte jag lite Svenska jordgubbar idag och jag måste bara säga att dom var fantastiskt goda.. mums! Det var ett helt år sedan jag åt jordgubbar typ, och när man inte ätit det på länge så är alltid första jordgubben godast. Är det inte så man brukar säga? ;) Annars så har jag bara varit med Sandra ikväll, och vi har haft skitkul som vanligt. Dock kommer jag sakna henne som f*n eftersom att hon ska flytta nu till sommaren!! :( Men vi kanske ska åka på en solsemester i sommar.. *All inclusive* såklart! Dock är inget säkert än, men förmodligen blir det en liten resa till Rhodos. Låter bra va??



Internetet krånglar..

Men jag hör av mig så fort allt är som det ska!!

Visste inte att dom sålde Jordgubbar redan nu..?!

Jag var och handlade lite innan idag, då jag såg att dom sålde jordgubbar för 30 kronor per ask, vilket för övrigt inte alls var mycket pengar. Dock blev jag väldigt chockad eftersom jag inte trodde man började sälja jordgubbar såhär tidigt på året.. men jag hade väl tydligen fel! Oftast så brukar jordgubbarna vara väldigt omogna och inte alls goda om man säljer dom för tidigt. Detta var iallafall ett undantag eftersom att dom såg riktigt goda ut! Så ikväll blir det jordgubbar, årets första jordgubbar för den delen också, mums..! ;)

Är det någon av er bloggläsare som redan börjat äta jordgubbar?!


Just nu:


Mamma och lillebror påväg mot Grönan!!

Fick nyss ett samtal från Mamma att hon och min lillebror är påväg mot Grönan!! Sjukt fuskigt eftersom jag också ville följa med. Men iförsig är det rätt chill att vara hemma också, eller vad säger ni?! ;) Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt aldrig varit på Gröna Lund, men skulle gärna vilja åka dit. Främst för att jag älskar att åka karuseller och för att jag åker precis ALLT som finns. Menmen, hoppas iallafall att dom har det bra, för jag har det minst lika bra här hemma *blink*!


Lugn morgon..?!

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort, dock blev jag väckt av att hemtelefonen ringde ett antal gånger och till sist var jag tvungen att svara. Haha lite rolig kommentar jag fick i telefonen;

- "Hallå, sover du eller?"
"Jaaaa, såklart jag gör!!",
- "Äsch, nu får du ju gå upp, haha!"

Men jag känner mig ändå hyfsat utvilad så det passar faktiskt bra att gå upp nu. Dock är huset helt tomt, eftersom att Pappa är på golfbanan och min Mamma och lillebror är i Stockholm! Dom åkte igår eftermiddag och kommer hem på Lördag. Så att just nu känns det rätt tomt faktiskt.. men samtidigt är det skönt för annars skriker alla på mig att jag ska gå upp *hehe*! ;) Nu hade jag snart tänkt att jag skulle käka en god frukost samt ta en dusch.. och vem vet, kanske blir det en utgång lite senare?!
Igår packades det för fullt haha!!

"Nu hade jag..

.. snart tänkt att jag skulle gå och lägga mig. Är riktigt trött eftersom att det har varit fullt upp med skolan, dvs' dom sista skolarbetena, proven, osv, nu innan sommarlovet. Men nu är i stort sätt allt över, och jag känner att jag verkligen behöver SOOOVA ut för en gångs skull!! Därför passade det skitbra med ett litet lov nu i 5 dagar, iallafall för min del. - Menmen, godnatt alla kära bloggläsare, vi hörs imorgonbitti!! :D"
Shit så trött jag är... *gäsp*!

Expressens TV-program angående bla' Kissie och hela bloggvärlden!


"Money, money, money.."

Bli medlem på http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=31098 för att tjäna pengar snabbt och enkelt genom att värva vänner! Dessutom får du rabatt på hundratals butiker on
Bli medlem på http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=31098 för att tjäna snabba pengar och genom att enkelt värva vänner! Dessutom får du stor rabatt på hundratals butiker online! - Bra va? ;)

Final i Mästarnas mästare!

Eftersom att jag missade finalen av Mästarnas Mästare i Söndags fick jag se reprisen idag! Och man kan ju helt enkelt säga att det var rätt person som vann, nämligen Ingmar Stenmark, grattis!! Han har för det första vunnit stort sätt alla tävlingar i Mästarnas mästare samt att han var överlägsen i Finalen. Så det var inget snack om saken, alla visste redan att han skulle vinna, eller vad säger ni bloggläsare?! :D
Ännu ett Grattis till Ingmar Stenmark!!




"Vilken dator använder du?"

Har fått en fråga via mail om vilken dator jag använder nu när jag lämnat in min kära bloggdator. Jag använder "Fujitsu Computers Siemens". Och jag kan ju säga såhär att denna datorn har mycket större skärm, bättre batteritid, bättre virusskydd, osv, än den andra jag hade. Så att det är helt klart en förbättring om man säger så! ;)

Jag hoppas att du som fråga är nöjd med ditt svar nu!



Statistiken krånglar..?!

Kanske för att det är ALLDELES FÖR många som försöker gå in på min blogg?! ;)


Äntligen ett "Mini-lov"! ;)

Hallåhallå alla bloggläsare!
Gud vad trött jag är idag.. tur att det kanske är lov nudå (Ons-Mån)? ;)
Som sagt så gjorde jag mitt matteprov imorse, och det var inte det lättast provet kan jag säga.. men det gick väl helt OK, hoppas jag! Annars har dagen varit riktigt bra, vi har typ inte gjort något speciellt alls.. bara varit ute i solen och tagit det lugnt! :)
Jag fick även sluta lite tidigare idag, vilket var skönt eftersom att jag är så grymt trött!! Så att man kan ju lugnt säga att det passar med ett litet "Mini-lov", hehe!
Nu hade jag iallafall tänkt käka något litet, sedan lägga mig och vila en stund så att jag piggnar till tills ikväll. Vet dock inte vad jag har för planer än, men förmodligen blir det en UTGÅNG senare *wohoo*. Vi får se!


1:a Juni!

Godmorgon bloggen! :D
Idag är det den 1:a Juni, vilket betyder att sommaren verkligen är här, eller iallafall påväg, vilket känns helt fantastiskt! :D Själv har jag precis duschat och känner mig rätt sliten faktiskt, med tanke på att jag är fruktansvärt trött och har fortfarande lite halvt ont i halsen!! :( Idag ska jag vara i skolan 08:30 istället för 09:00 pga' provet, som ni alla vet! Hoppas nu bara att jag klarar det.. för detta är mitt ända hopp! Jaja, något som är positivt idag är ju att jag slutar klockan 13:50, så att det blir ingen lång dag.

PS. Här om dagen fick jag ett oförberätt Fransktest, typ som ett nationellt prov, och igår fick jag reda på mitt resultat. Fick Godkänt på det ena och IG på det andra.. tur bara att det inte var något jätteseriöst för min del, eftersom att jag inte förstår något ändå, haha! ;)


Sången från Lärarmiddagen:

Här är sången som lärarna sjöng till oss på middagen! ;)
TAKE A LOOK:



Nu är det avgjort vilka som är med i - Big Brother finalen 2011!

Det står nu mellan Martin, Peter och Simon. Och jag hoppas verkligen att Simon vinner detta. Han är den ända värdiga vinnaren av dom som är kvar, eller vad säger ni? Dock kan jag säga att jag tycker han varit väldigt tråkig i Big Brother. Han gör liksom ingenting, nästan lite för snäll.. om det nu går?! Men jag hoppas som sagt att han vinner Big Brother 2011! :D

Vem hejar ni bloggläsare på?


Svar på tal:

Svar: "Okej, men då ska jag bevisa än en gång att jag har legat bland dom top 3 för flest läsare när jag bloggade på bloggplatsen. Det är ju bara synd att du tror jag skulle ljuga om en sådan grej, haha!! Nästan lite kul ju. Och om min blogg är så ointressant behöver du inte läsa den *blink*! ;)"

PS. Min blogg går mycket bättre nu.. ;)

RSS 2.0