Tips på hur man skapar en BRA blogg!

Jag fick en fråga om att tipsa er läsare hur man skapar en bra blogg, så att jag hade tänkt att jag skulle ge er lite tips på hur ni gör en blogg till en bra blogg! ;)

* En bra blogg måste ha mycket bilder, annars blir det tillslut väldigt tråkigt att läsa. Så att fota mycket när du ska iväg någonstans, när du går ut med dina vänner, är på semester eller liknande saker.

* Skaffa dig en snygg design samt header som gör att man bara MÅSTE läsa vidare i själva bloggen, och försök att inte ha en design som alla andra har. Alltså en enfärgad design brukar oftast gå mycket bra, så att det inte blir FÖR mycket "stil" över det hela!

* Skriv om något personligt t.ex. ett intresse du har, en hobby, något sport du är bra på eller något som kanske skulle kunna intressera andra människor som läser din blogg!

* Något som också är viktigt är att skriva underhållande, något som gör att man bara måste läsa bloggen flera gånger om dagen. - Man kan också provocera en del..! ;)
STAVA RÄTT ÄR OCKSÅ VIKTIGT!

* Mobilt bredband måste vara tillgängligt om ni t.ex. ska iväg någonstans på sommaren, på skidsemester eller något liknande. Och mobilt bredband är inte så jättedyrt heller (beror på vilken operatör du har).. så det är lätt att skaffa.

* En bra blogg uppdaterar minst 4-5 gånger om dagen, man vill ju självklart hålla sina läsare uppdaterade så mycket som möjligt! Därför kan det vara bra att mobilblogga om du inte har tillgång till dator.

Vara en bra förebild?! - Det kanske är ett bra sätt till att få en massa läsare. Att vara en bra förebild för människor som läser din blogg. Eller komma med smarta idéer om saker och ting.

* Hitta ett bra bloggnamn, för det är oftast tråkigt att heta ens eget namn bara.. så att hitta på något som verkligen passar dig, som är provocerande och bra! :)

Ta hand om sina läsare! - Att ta hand om sina läsare är något som gör att dom följer och engagerar sig i bloggen. Svara på så många kommentarer, mail och frågor som möjligt. Samt andra saker som läsarna funderar över.

* Skit i allt negativ respons ni får. I bloggvärlden får alla skit oavsett om man vill eller ej, samtidigt som man får mycket positiv respons. Men det jag vill få fram är att om ni får någon taskig kommentar så bara skit i det och fortsätt köra ert race.. det är just det ni vinner på i längden!

Japp, det var väl det.. nu har ni iallafall fått lite småtips på hur ni kan göra er blogg mycket bättre. Det gäller bara att lägga ner lite tid på bloggen. Och om ni vill att era bloggläsare ska vara engagerade i bloggen måste först och främst du också vara det. Jaja, jag hoppas att detta hjälpte er, och är det något som är lite oklart så att säga, så är det bara att kommentera! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Test

2011-06-20 @ 02:10:28
Postat av: SnutAlex

Hej, vet du den bästa vägen till ica ifrån mitt hus?

2011-06-20 @ 03:36:40
URL: http://www.meatspin.com
Postat av: Rakel

Hej du! =) Jag är tycker faktist om din blogg, om du skriver mer saker och såna saker kommer din blogg bli bättre än den är nu. Men ansträng inte dig för mycket på din blogg för då tänker du bara på bloggen inte på nått annat! Jag är inte här för att döma dig eller nått för vad du ska göra men jag säger bara för ditt bästa för jag hade också en blogg men jag tog bort den för att jag ansträngde mig för mycket för den =)



Lycka till med din blogg!! =)

2011-06-20 @ 07:31:33
Postat av: Nathalie

anmäl dig gärna till dagens länk tävling:D

http://liborius.blogg.se/2011/june/tavlingvinnaren-2.html#comment

2011-06-20 @ 09:32:06
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: LIENE

Bra tips:)

2011-06-20 @ 09:36:14
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: massi

Underbar blogg :D <3

2011-06-20 @ 11:12:54
URL: http://crazymassi.blogg.se/
Postat av: feztis

Bra tips!

Dock uppfyller jag inte alla "kraven" haha

2011-06-20 @ 11:35:17
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: misie

sv:så klart jag gör :)

2011-06-20 @ 11:45:17
URL: http://misieofsweden.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: haha okej jag kikar in

2011-06-20 @ 12:47:43
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: KarinHannaIsabelle-

Bra inlägg! :)

2011-06-20 @ 12:53:04
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: jenny

Bra tips :)

2011-06-20 @ 12:56:39
URL: http://jennyscloset.blogg.se/
Postat av: Elin

7kt bra tips!

blir till att gilla på bloglovin.

2011-06-20 @ 15:20:32
URL: http://loveisinbloom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0